کد خبر: 3617603
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۲

پیش بردن گفتمان بصورت انقلابی از خواسته های رهبری است

گروه فعالیت های قرآنی: مدیر حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان با تاکید بر اینکه پیش بردن گفتمان بصورت انقلابی از خواسته های رهبری است، خاطرنشان کرد: امروزه فقط انقلابی و غیر انقلابی بودن در جامعه و انقلاب اسلامی مطرح می باشد چون دوران حزب های چپ و راست تمام شده و همچنین اصولگرا و اطلاح طلب در معانی و مفاهیم گرفتار پارادوکس شده اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده، شب گذشته در گردهمایی فعالین مساجد محلات بندرعباس که به  همت بنیاد بین المللی غدیر نمایندگی هرمزگان و مجموعه صاحب الزمان مسجد غدیر گلشهر برگزار شده بود، گفت: گفتمان ها و رهنمود های رهبر معظم انقلاب اسلامی، قطب نمای حرکت  در جامعه اسلامی و انقلابی ایران است.

مدیر حوزه عملیه خواهران استان با بیان اینکه اسلام  منافقانه، عافیت طلبانه، صوفی گرایانه وتظاهری چهارنوع اسلامی هستند که در مقابل اسلام انقلابی وجود دارد، اظهارکرد: اسلام منافقانه اسلامی که دائما در حال تفرقه بین مسلمانان است بعبارتی در حرف دارای اعتبار اما در عمل هیچ یک از صفات خوب اسلام را ندارد.

عبادی زاده ادامه داد: اسلام عافیت طلبانه اسلامی است که  طرفدران این اسلام  همانند افرادی هستند که در زمان امام حسین (ع)  در عینی که هر چیزی را می دزدیدند و غارت می کردند برای ایشان هم گریه می کردند.

وی بااشاره به اسلام صوفی گرایانه یا زاهد گرایانه بیان کرد: این نوع اسلام در مقابل اسلام انقلابی قرار دارد و طرفدارانش در خصوص تقوی و مقدسات بسیار صحبت می کنند اما اهل معنویت نیستند که با این رویه  نمی توانند انقلابی باشند.

مدیر حوزه عملیه خواهران استان، اسلام تظاهری را اسلامی دانست که همیشه با انقلابی بودن مشکل دارد و فقط تظاهر به اسلامی ناب در انقلاب از خود  می کند.

عبادی زاده، از چمران بعنوان نمونه یک فرد با ویژگی اسلام انقلابی یاد کرد و گفت: چمران خارق العاده ترین فرد در انقلاب اسلامی است و همواره می گفت برای دفاع از اسلام و قرآن وقت بگذارید.

وی افزود: اسلام انقلابی را کسی نمی خواهد، چون اسلام انقلابی هزینه دارد و فداکاری، مقاومت، شجاعت، ایثار، دوراندیشی، شهامت و شهادت از هزینه های اسلام انقلابی است که به اراده و توانایی نیاز دارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اظهار کرد: در برابر کسانی که اسلام انقلابی را برگزیدند عده ای به دلیل فریب خوردن از شیطان و قوه تعقلشان نتوانسته اند اسلام ناب انقلابی را برگزینند و از اسلام انقلابی جدا شده اند.

عبادی زاده با اشاره به بیانات رهبر کبیر انقلاب در خصوص شاخص های بازشناسی اسلام انقلابی تصریح کرد: پایبندی به اصول و ارزش های انقلاب، آرمانگرایی مستمر مسلمانان نسبت به انقلاب اسلامی، پایبندی به استقلال همه جانبه کشور، حساس بودن در برابر دشمن،.بصیرت انقلابی و دشمن شناسی، تلاش برای پررنگ کردن ارزش های انقلاب اسلامی، داشتن منطق و بینش مردمی و همچنین اعتقاد به اسلام انقلابی و سیاست های آن از شاخص های اسلام انقلابی است.

وی، امید و دوری از تحجر برای جوانان در انقلاب را یکی از مهمترین مسائل در جامعه اسلامی دانست و افزود: جوان انقلابی نباید به دین یک بعدی نگاه کرده و در دین و انقلاب بزرگنمایی کند بلکه واقعیت گرا باشد  همانگونه که شهید رجایی هم در گفته های خود عرض کرده بودند که ما همیشه بدهکار انقلابیم.

captcha