به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمد رضا خباز، استاندار سمنان امروز 20 تیر در یازدهمین جلسه مرکز فرهنگی دفاع مقدس به میزبانی سالن غدیر استانداری سمنان بابیان اینکه طرح اولیه موزه دفاع مقدس بر مبنای دینی و اعتقادی و براساس آیات و روایات قرآن و ائمه معصومان(ع) برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: فرهنگ شهادت به عنوان پاره ای از مفاهیم قرآن، جاودانه است که ما می توانیم با ساخت موزه، این جاودانگی را برای نسل های آینده به یادگار بگذاریم.
وی با شاره به اینکه هدایت نسل های آینده بر عهده ما قرار دارد و اگر در این مسیر کوتاهی کنیم، باید روزی در پیشگاه الهی پاسخگوی شهدا باشیم، اذعان کرد: مراحل تکمیل این پروژه که با نیات الهی صورت گرفته، به سرمنزل مقصود خواهد رسید و در این مسیر ماندگار، نباید تعلل و کوتاهی کرد تا بتوانیم بهره کافی را از آن ببریم.
استاندار سمنان با بیان اینکه طرح موزه دفاع مقدس اقدامی ارزشمند در راستای تکریم شهدا است، یاداور شد: مراکز فرهنگی دفاع مقدس نمونه خارجی ندارند و کاملا بومی و ایرانی اسلامی هستند.
به گفته خباز به همین دلیل باید مبنای نظری آنها تدوین شود و از سوی دیگر مراکز فرهنگی سامانه های بینش بنیانی به شمار می روند که باید به مثابه پاتوق فرهنگی، قابلیت جذب حداکثری و مکرر مخاطب را داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به عبور سالانه ۲۰ میلیون مسافر از استان سمنان اگر می خواهیم این استان از معبر به مقصد ارتقا پیدا کند باید زیر ساخت های آن فراهم باشد متذکر شد: ساخت مجموعه موزه دفاع مقدس این امکان را ایجاد می کند تا مسافران و زائران علی بن موسی الرضا(ع) بتوانند با بهره گیری از این فضا ضمن اشنایی با شهدا اقامت بیشتری داشته باشند و در نهایت اقتصاد مقاومتی تحقق و عینیت پیدا کند.
گفتنی است استان سمنان در دوران دفاع مقدس بیش از سه هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی نموده و پارک موزه و مرکز فرهنگی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان سمنان به صورت یک فضای سبز و پارک مفهومی، در زمینی به وسعت 12 هکتار در حاشیه شرقی شهر سمنان در کنار کمربندی تهران- مشهد و مصلای شهر سمنان قرار دارد که با هدف نشان دادن ارزش های هویتی و معنوی آثار شهدا و ایثارگران دفاع مقدس و معرفی و شناساندن ابعاد تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، نظامی و انسانی آن در حال ساخت است و شامل بخش های سردر، صحن تاریخ میدان شروع جنگ تحمیلی، ساختمان مرکزی موزه، شهر نمادین محل بدرقه و اعزام رزمندگان و شهدا، در زمینی به مساحت 12 هکتار است.
شایان ذکر است گام اول پارک موزه دفاع مقدس استان سمنان شهریور 96 افتتاح می شود.
منبع: ایرنا