کد خبر: 3617995
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۶

فعالیت قرآنی نیازمند همت است

گروه فعالیت‌های قرآنی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: برای فعالیت‌های قرآنی نباید منتظر بودجه و دستورالعمل بود بلکه باید انگیزه و همت اقدام کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در نشست شورای توسعه قرآنی استان کرمانشاه، گفت: برای فعالیت‌های قرآنی نباید منتظر بودجه و دستورالعمل‌ها بود بلکه باید با انگیزه و همت در نهاد و مساجد در این راستا اقدام کرد.
وی افزود: در کرمانشاه خانواده‌هایی هستند که جلسات قرآنی باشکوهی را بیش از صد سال است که برگزار می‌کنند و خروجی خوبی نیز دارد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه اظهار کرد: امروز مقام معظم رهبری اولویت همه امور را کار فرهنگی می‌دانند.
امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه اولویت تمام کارهای فرهنگی قرآن است، گفت: اگر همه امور کشور از قرآن نشأت بگیرد قطعاً پیشرفت و سعادت واقعی را به ارمغان خواهد آورد.


captcha