به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) فارس نوشت: حسین مقدمکیا دبیر طرح ملی تلاوت با اشاره به لزوم توسعه این طرح، اظهار داشت: اوایل امسال با توجه به وعده حمایتی ارشاد از طرح ملی تلاوت و اهمیت گسترش آموزش قرآن به نوجوانان در قالب این طرح اقدام به برنامهریزی به منظور افزایش مؤسسات مجری طرح ملی تلاوت در کشور کردیم.
وی به کمبود بودجه اشاره کرد و افزود: امسال برخی از مؤسسات با توجه به نیاز نوجوانان درخواست برگزاری طرح ملی تلاوت را داشتند که ما به دلیل کمبود بودجه هنوز با درخواست آنها موافقت نکردیم در حالی که سعی داشتیم طرح ملی تلاوت در تمامی استانها برگزار شود.
مقدم کیا با بیان اینکه به دلیل کمبود بودجه هنوز آمادگی افزوده شدن تعداد استانهای مجری طرح ملی تلاوت را نداریم، توسعه طرح ملی تلاوت را در گرو تخصیص بودجه دانست و خاطر نشان کرد: مؤسساتی شهرهای مختلف همچون تهران، پاکدشت و کرمان آمادگی خود برای برگزاری طرح ملی تلاوت را اعلام کردند که امیدواریم با تحقق وعده حمایتی معاونت قرآن و عترت ارشاد بتوانیم به سوی گسترش استانهای مجری این طرح پیش رویم.
طرح ملی تلاوت سال 1391 در 10 استان آغاز به کار کرد و هماکنون در 21 مؤسسه و 18 استان همچون اردبیل(پاس آباد)، اصفهان(کاشان)، آذربایجان شرقی(تبریز)، البرز(کرج)، تهران(تهران، پاکدشت)، چهارمحال و بختیاری(شهرکرد)، خراسان شمالی(بجنورد)، خراسان رضوی(مشهد)، خوزستان(شادگان)، سیستانوبلوچستان(زاهدان)، قزوین، کرمان، کرمانشاه، گلستان(گنبدکاووس)، مازندران(ساری)، مرکزی(اراک)، هرمزگان(قشم، کیش، بندرعباس) و همدان برگزار میشود.