به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، درب حرمین عسگریین(ع) و ورودی سرداب امام زمان(عج) در لرستان توسط هنرمندان ساخته شد و بعد از رونمایی از آن، درب حرم مطهر از شهرهای استان لرستان عبور کرد و مورد استقبال ارادتمندان و علاقهمندان به اهلبیت(ع) قرار گرفت.
درب حرمین عسگریین(ع) و ورودی سرداب امام زمان(عج) با هزینهای بالغبر 800 میلیون تومان در استان لرستان ساخته شده است.
عصر روز پنجشنبه، 22 تیرماه جاری قرار بود درب حرمین عسگریین(ع) و ورودی سرداب امام زمان(عج) ساعت 19 عصر وارد بروجرد شود که مردم عاشق و ارادتمند اهلبیت(ع) از ساعتها قبل در میدان قیام حضور یافتند و آماده استقبال شدند.
با ورود درب حرمین عسگریین(ع) و ورودی سرداب امام زمان(عج) بسیاری از مردم دلتنگ کربلا، نجف و سامرا شدند و دلهایشان به کربلا پر کشید، باران اشک چشمانشان را خیس کرده بود.
بسیاری از مردم پارچههایی را تبرک کردند، نذورات خود را به صندوقها ریختند و همه حاجتهای خود را نیت کردند.
منبع: بازتاب بروجرد





