کد خبر: 3619014
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵

برگزاری دوره‌های کلاس‌داری قرآنی در اهواز

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره‌های کلاس‌داری قرآنی سطح 1 و 2 از سوی مؤسسه مشکات اهواز ویژه بانوان مربی قرآن خردسال و دبستان برگزار می‌شود.

حسن صحرانورد، مدیر مؤسسه قرآنی مشکات اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به اینکه هفدهمین دوره آموزشی مهارت‌های کلاس‌داری سطح 1 ویژه آموزش قرآن به خردسال و دبستان از امروز شنبه 24 تیرماه در این مؤسسه آغاز شده است، گفت: این دوره به صورت روزانه از ساعت 12-8 برگزار می‌شود و تا 28 تیرماه ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: این دوره ویژه بانوان برگزار می‌شود و سطح 2 آن نیز 21- 26 مردادماه برگزار می‌شود و علاوه بر فراگیران سطح 1 هفدهمین دوره، فراگیران شانزده دوره پیشین نیز می‌توانند در آن شرکت کنند.

صحرانور گفت: پس از برگزاری این دوره‌ها انتظار می‌رود که شرکت‌کنندگان بتوانند با برنامه‌ریزی صحیح و ارزشیابی مناسب، باعث جذب قرآن‌آموزان به دوره‌های قرآنی شوند.

مدیر مؤسسه قرآنی مشکات اهواز اظهار کرد: پس از برگزاری دوره کلاسداری سطح 2، دوره تکمیلی تربیت مربی خردسال و دبستان با حضور استاد عاشورخانی شهریورماه سال جاری برگزاز می‌شود. همچنین در این دوره کارگاه‌های کلاسداری و آموزش تجوید در 5 روز به شرکت‌کنندگان آموزش داده می‌شود.

captcha