کد خبر: 3619321
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۳

بسیج دانشجویی با ایثارگری تهاجم فرهنگی را خنثی می‌کند

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) سمنان گفت: یکی از شاخصه‌های پذیرفتن مسئولیت در بسیج دانشجویی ایثارگری است؛ چرا که مسئولان بسیج دانشجویی با ایثارگری و مجاهدت خود باید به مقابله با تهاجمات فرهنگی که دانشجویان را هدف گرفته بروند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، سردار سید‌محمد‌تقی شاهچراغی، فرمانده سپاه قائم آل محمد‌(عج) سمنان امروز 25 تیر در دوره توجیهی تشکیلاتی شهید حمزه ویژه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه های استان سمنان اظهار کرد: یکی از مهمترین نکات که باید مسئولین بسیج دانشجویی در نظر بگیرند، ایجاد زمینه برای حضور هرچه بیشتر جمعیت دانشجو و جوان کشور در فعالیت‌های اجتماعی جامعه است.
وی ادامه داد: دشمنان نظام در حال حاضر سعی می کنند تا با شیوه‌های مختلف جوانان را در جامعه اسلامی منزوی کنند و آن‌ها را به سمت فرهنگ جوامع غربی بکشانند که بسیج دانشجویی باید با توجه به مخاطب خود که از جوانان دانشجو تشکیل می شود به مقابله با دشمن بپردازد.
فرمانده سپاه قائم آل محمد‌(عج) با بیان اینکه یکی از شاخصه‌های پذیرفتن مسئولیت در بسیج دانشجویی ایثارگری است افزود: چرا که مسئولین بسیج دانشجویی با ایثارگری و مجاهدت خود به مقابله با تهاجمات فرهنگی که دانشجویان را هدف گرفته بروند.
شاهچراغی افزود: یکی از کلید واژه‌های مهمی که در کلام مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) بر آن تاکید شده کلمه وحدت است که شما مسئولان در بسیج دانشجویی باید تمام تلاشتان را برای ایجاد وحدت بکنید و با ایجاد وحدت در دانشگاه‌ها دایره بسیج دانشجویی را در دانشگاه‌ها وسیع‌تر کنید.
شاهچراغی عنوان کرد: یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های بسیج دانشجویی باید جذب حداکثری باشد تا با تمام توان خود در عرصه‌های علمی و فرهنگی و مخصوصا سازندگی نقش آفرینی کنید و با ایجاد همدلی و وحدت به کمک مظلومان و مردم محروم بروید.
منبع: خبرگزاری دانشجو
captcha