کد خبر: 3619478
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵

نتایج چهلمین دوره مسابقات معارف قرآن کریم شیروان اعلام شد

کانون خبرنگاران نبأ: نتایج چهلمین دوره مسابقات معارف قرآن کریم در سه رشته تفسیر، حفظ موضوعی و نهج‌البلاغه اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شیروان اعلام شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین علی پرهیزکار، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شیروان گفت: پس از برگزاری مسابقات کتبی معارف قرآن کریم در رشته تفسیر بخش آقایان محمد غلام‌زاده، لطفعلی عبداللهی، حیدرعلی سلیمی، و در بخش بانوان کبری تقی‌زاده، حمیده ملازاده و کلثوم رضایی حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.
وی افزود: در رشته حفظ موضوعی قرآن کریم نیز در بخش آقایان حسینعلی ظفری و محسن محمدی‌دخت مشترک رتبه اول و در بخش بانوان زهرا شفیعی رتبه اول و سحرسپاهی و زهره رحیمی نیز مشترک مقام دوم را از آن خود کردند.
پرهیزکار اظهار کرد: در رشته نهج‌البلاغه در بخش آقایان علی رمضانی و در بخش بانوان هاجر رمضانی رتبه اول را کسب کردند.
یادآور می‌شود، مرحله استانی این دوره از مسابقات با حضور منتخبان سراسر استان در هفته سوم مردادماه سال جاری در شهرستان بجنورد برگزار خواهد شد.

حسینعلی ظفری
captcha