محمود صلاحی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در گفتوگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به جایگاه قرآن و نحوه اثرگذاری فعالیتهای قرآنی در ادامه روند برنامههای این سازمان، گفت: ما قرآن و فعالیتهای قرآنی را با هیچ فعالیت دیگری مقایسه نمیکنیم؛ چراکه بین دو ثقلی که پیامبر برای ما به امانت گذاشته، اول قرآن و بعد عترت آمده و این نشان دهنده جایگاه قرآن و ضرورت پرداختن به مبانی و مفاهیم آن در جامعه اسلامی است.
وی با بیان اینکه امروز قرآن در همهجا یافت میشود، ادامه داد: اما باید دید ما چقدر توفیق خدمت و فعالیت برای قرآن را داشتهایم و چقدر از آن در زندگی و برنامههای خود استفاده کردهایم. از این رو باید ببینیم فعالیتهای ما تا چه میزان انس با قرآن را در جامعه افزایش داده است؛ اگر انس با قرآن در جامعه مشهود بود به همان مقدار نشان دهنده توفیق خدمت و فعالیتهای اثرگذار در حوزه قرآنی است.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اضافه کرد: امروز تأثیرات فرهنگی تهران به عنوان یک کلانشهر، بر شهروندان و سایر نواحی کشور غیر قابل انکار است؛ لذا سازمان فرهنگی هنری با توجه به مراکز فرهنگی پرشماری که دارد، میتواند از موثرترین عوامل فرهنگی در ترویج مبانی دینی و قرآنی باشد.
صلاحی با بیان اینکه آیندهپژوهی در برنامههای دینی و قرآنی سازمان فرهنگی هنری باید عملیاتی شود، افزود: تأثیرات برنامههای دینی و قرآنی را نمیتوانیم بدون پژوهش و از روی سلیقه انجام دهیم و لذا باید در این زمینه آیندهپژوهی کنیم؛ به همین جهت تلاش میکنیم در برنامههای جاری این موضوع را بگنجانیم.
وی در خصوص ارتباط و تعامل با مراکز دینی و قرآنی در اجرای برنامههای این سازمان هم گفت: در برنامههای جدید تلاش داریم با همه بخشها تعامل مطلوب برقرار کنیم و این ارتباط از وزرا گرفته تا رسانه ملی و سایر رسانهها تقویت خواهد شد. بنابراین محور برنامههای آتی ما تعامل است چرا که معتقد هستیم بدون تعامل و ارتباط در شهر تهران نمیتوانیم به اهداف پیشبینی شده دستپیدا کنیم.
صلاحی با بیان اینکه تلاش داریم هر ساله برنامههای دارالقرآنهای فرهنگسراها را افزایش دهیم و خدمات متنوعی را در این زمینه انجام دهیم، اظهار کرد: با توجه به این نگاه و فعالیتها، از تولیدکنندگان این عرصه نیز به صورتهای مختلف حمایت خواهیم کرد.