به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حبیب الله پوراحمدی قاری پیشکسوت قرآن کریم در برنامه زنده«راه نشان» شبکه قرآن و معارف سیما با اشاره به فعالیت خود در عرصه قرآن اظهار داشت: بنده سال ۱۳۸۵ فعالیت قرآنی خود را به صورت حرفهای با تقلید از تلاوتهای استاد مصطفی اسماعیل آغاز کردم و سعی کردم در این مسیر پیشرفت کنم.
وی با بیان اینکه مسابقه تنها راه پیشرفت در عرصههای قرآنی نیست، افزود: مسابقات راهی برای حرکت و پیشرفت در مسیر قرآنی است اما اگر انگیزه لازم وجود داشته باشد دیگر نیازی به حضور در رقابتها نیست.
پوراحمدی با اشاره به سفرهای تبلیغی برای حرکت در مسیر قرآن خاطر نشان کرد: من زیاد اهل مسابقه نیستم و به یاد دارم سال 1375 در مسابقات قرآن بسیج شرکت و رتبه نخست را کسب کردم، از سال 1372 هم به سفرهای تبلیغی بسیاری رفتم تا بتوانم با تلاوت قرآن افراد را جذب کلام وحی و اسلام کنم.
این قاری پیشکسوت قرآن کریم با بیان اینکه بسیاری از افراد به قاریان قرآن احترام خاصی میگذارند، گفت: من تاکنون به کشورهایی همچون پاکستان، عربستان، هند، عراق، لیبی، اتیوپی، غنا، بوسنی و هرز گوین رفتهام، در یکی از سفرها به کشور بوسنی به شهری جنگزده رفتیم که بسیار ویران بود، از طرفی کرواتها و از طرفی صربستانیها حمله میکردند و به نظر میآمد مردم در آنجا زندگی نمیکنند اما در این سفر با صحنههایی مواجه شدم که مرا متعجب کرد.
وی با بیان اینکه مردم بوسنی به دو شخصیت احترام ویژهای می گذارند، افزود: برای مردم این کشور رئیس جمهور و قاری قرآن جایگاه خاصی دارند؛ در سفر به بوسنی به زیرزمینی رفتیم که جمعیت بسیاری در آنجا بود و پس از اقامه نماز جماعت آیاتی از قرآن را تلاوت کردم که مورد استقبال بسیاری قرار گرفت تا جایی که برخی اشک از چشمانشان جاری شد.
پوراحمدی با اشاره به اینکه بسیاری از بانوان کشور بوسنی حافظ قرآن بودند، گفت: خیلی برایم جالب بود که چگونه این افراد در موقعیت جنگ و سختی، قرآن را حفظ میکنند که وقتی تلاش و اهمیت قرآن در بین مسلمانان این کشور را دیدم پاسخ سوال خود را دریافتم.