کد خبر: 3626468
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳
ایکنا گزارش می‌دهد؛

شمیم دلنواز رضوی در زنگبار/ طنین تلاوت خادمان حرم و دیدار با علمای اهل سنت + عکس

گروه بین‌الملل: جشن میلاد امام رضا(ع) با حضور هیئت اعزامی آستان قدس و عاشقان و ارادتمندان امام هشتم شیعیان جهان در مجتمع آموزشی اهل بیت(ع) زنگبار برگزار شد.

شمیم دلنواز رضوی در زنگبار/ طنین تلاوت خادمان حرم و دیدار با علمای اهل سنت + عکس
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جشن میلاد امام رضا(ع) با حضور کاروان زیر سایه خورشید اعزامی از آستان قدس رضوی و با همراهی علی باقری، رایزن فرهنگی ایران در تانزانیا در مجتمع آموزشی اهل بیت(ع) وابسته به مؤسسه بلال مسلم میشن در زنگبار(منطقه نیمه خودمختار تانزانیا) برگزار شد و معلمان، دانش‌آموزان و کارکنان این مجتمع در آن حضور یافتند.
در این مراسم آیاتی از قرآن توسط یکی از خادمان رضوی قرائت شد و در ادامه شیخ اسحاق از معلمان مجتمع آموزشی اهل بیت بلال مسلم میشن با موضوع زندگینامه امام هشتم(ع) سخنرانی کرد.
رایزن فرهنگی ایران در تانزانیا و حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه از روحانیون ایرانی نیز از سخنرانان مراسم بودند که فضایل امام رضا(ع) و ضرورت اعتقاد به امامت و ولایت را تبیین کردند.
حجت‌الاسلام خسروپناه امامت را تشبیه به درختی کرد که دارای ریشه‌، ساقه و شاخه است و گفت: امامت تنه درخت اسلام است و با ولایت است که اعمال انسان قبول می‌شود.
وی افزود: ساحران فرعون و همسر فرعون چون ولایت موسی(ع) را پذیرفتند، رستگار شدند و همسر و پسر نوح چون ولایت او را نپذیرفتند، گمراه و هلاک شدند.
خسروپناه تصریح کرد: بر اساس آیه تطهیر دوازده امام، رهبران و امامان امت اسلامی هستند که باید ولایت آنها را پذیرفت.
در ادامه مراسم مسابقه‌ای با موضوع زندگی‌نامه و شخصیت امام رضا(ع) برگزار و جوایزی از سوی رایزنی فرهنگی به برندگان اهدا شد.
پایان‌بخش این مراسم گشودن پرچم حرم امام رضا(ع) بود که توسط دانش‌آموزان زیارت شد.
دیدار با معاون مفتی زنگبار
بنا بر این گزارش، هیئت اعزامی آستان قدس طی سفر به تانزانیا با شیخ فاضل سلیمان سراغه، معاون مفتی زنگبار و دبیر دارالافتاء این منطقه نیز دیدار کرد.
علی باقری در این دیدار با اشاره به انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 اظهار کرد: مشهد شهر علم و مضجع فرزند رسول خداست و این هیئت حامل پیام وحدت، اخوت و برادری از پایتخت فرهنگی جهان اسلام است.
شمیم دلنواز رضوی در زنگبار/ طنین تلاوت خادمان حرم و دیدار با علمای اهل سنت + عکس
وی با اشاره به حدیث سلسلة الذهب گفت: آن‌گاه که امام رضا(ع) از شهر نیشابور عبور می‌کرد، چهار هزار از علمای اسلامی برای استماع حدیث از آن حضرت اجتماع کردند و حضرت با نقل از اجداد گرامیش و پیامبر(ص) روایت کرد که خداوند عزوجل فرمود «کلمه لااله الا الله دژ من است کسی که داخل آن شود از عذاب من در امان است»؛ آن حضرت این اجتماع را برای استماع این حدیث به عنوان نمونه‌ای مهم برای تحقق وحدت اسلامی برگزار کرد و خواستار وحدت و اخوت مسلمانان تحت لوای توحید و دژ مستحکم لا اله الا الله شد.
حامل پیام وحدت از مضجع شریف رضوی هستیم
حجت‌الاسلام خسروپناه نیز اظهار کرد: ما حامل پیام وحدت و اخوت از مضجع شریف فرزند رسول خدا و پایتخت فرهنگی جهان اسلام هستیم .امام خمینی(ره) پایه‌گذار وحدتی مستحکم بین همه طوایف مسلمین بعد از انقلاب اسلامی بود. در ایران همه پیروان ادیان در صلح و صفا زندگی کرده و بین مسلمانان و حدت و برادری برقرار است.
 شمیم دلنواز رضوی در زنگبار/ طنین تلاوت خادمان حرم و دیدار با علمای اهل سنت + عکس
وی از اینکه مسلمانان در برخی کشورها با هم اختلاف دارند، اظهار ناخرسندی کرد و آن را ناشی از عدم شناخت آنان از یکدیگر دانست و تأکید کرد: مایه تأسف است که کرسی‌های اسلام‌شناسی و شناخت هر یک از مذاهب اسلامی توسط اساتید یهودی و غیر مسلمان اداره شود و اسرائیل کرسی شیعه‌شناسی و شافعی‌شناسی بگذارد؛ اما خود مسلمانان تلاشی برای شناخت خود و مذاهب یکدیگر نمی‌کنند.
معاون مفتی زنگبار نیز نیز با اشاره به وجود وحدت بسیار خوب ‌در بین  پیروان ادیان در زنگبار گفت: شورای ادیان برای صلح در زنگبار وظیفه برقراری صلح و همدلی را در بین اتباع همه ادیان در این منطقه دارد و همه ادیان و مذاهب در این جزیره در کمال آرامش در کنار هم زندگی می‌کنند.
جشن رضوی در مجتمع آموزشی اهل بیت(ع) زنگبار

captcha