کد خبر: 3626894
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶
شاه‌آبادی:

دشمنان در صدد ترویج وهابیت هستند

گروه اجتماعی: مدیر مؤسسه غدیرشناسی گفت: دشمنان در صدد ترویج وهابیت هستند و هزاران فرد انتحاری را در راستی اهداف شوم خود پرورش می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام سعید شاه‌آبادی، مدیر مؤسسه غدیرشناسی امروز شنبه، 14 مرداد در دیدار با فرماندار کرمان با اشاره به فعالیت‌های مؤسسه غدیرشناسی گفت: ادعای مکتب ولایت این است که همه اعتقادات آن از منابع مخالف قابل اثبات است.
وی افزود: زیبنده نیست که پیروان مکتب ولایی و شیعه، جوابگوی سؤولات و شبهات نباشند و بعضا با تندی و بی‌احترامی نسبت به این موضوع صحبت شود.
حجت‌الاسلام شاه‌آبادی با بیان اینکه در مناطق سنی‌نشین کشور نیز نسبت به اهل‌بیت(ع) احترام قائل هستند، تصریح کرد: اگر حرف حقی داریم در فضای دوستانه و عالمانه مطرح می‌کنیم و وحدت جامعه نباید خدشه‌دار شود.
مدیر مؤسسه غدیرشناسی گفت: نه می‌شود برای ترویج ولایت به وحدت جامعه خدشه‌ای وارد کرد و نه اینکه برای حفظ وحدت جامعه، نسبت به مسئله ولایت کوتاهی شود.
حجت‌الاسلام شاه‌آبادی تصریح کرد: دشمنان اسلام در کشورهای همسایه ما فتنه‌ها را به راه انداخته‌اند که کشور ما را دچار آشوب و فتنه کنند، لذا باید وحدت را حفظ کرد و جبران کم‌کاری‌های گذشته را هم داشته باشیم.
وی خواستگاه حرکت مؤسسه غدیرشناسی را دانشجویی بیان و اظهار کرد: این مؤسسه از سال 87 به صورت دانشجویی فعالیت خود را آغاز کرد و با توجه به نیازی که نسبت به غدیرشناسی در جامعه احساس کردیم، از سال 89 به صورت عمومی در کل کشور برنامه‌ها به اجرا گذاشته شد.
حجت‌الاسلام شاه‌آبادی بیان کرد: دشمنان اسلام در حوزه تخریب ریشه‌های اعتقادی وارد شده‌اند و اگر در حوزه فرهنگی و دینی تغییر رویکرد جدی نداشته باشیم، هیچ تضمینی برای اتفاقات آینده وجود ندارد.
مدیر مؤسسه غدیرشناسی با بیان این مسئله که ما با اهل سنت مشکلی نداریم، گفت: دشمنان در صدد ترویج وهابیت هستند و هزاران فرد انتحاری را در راستی اهداف شوم خود پرورش می‌دهند.
وی اظهارکرد: در مؤسسه غدیرشناسی قرار بر این است که پایه‌های اعتقادی شیعیان را تقویت کنیم و محبت پیروان اهل بیت(ع) شامل شیعه و سنی را با بیان فضائل اهل بیت(ع) افزایش دهیم.
حجت‌الاسلام شاه‌آبادی با اشاره به اینکه مؤسسه غدیرشناسی خصوصی بوده و ردیف اعتباری ندارد، تأکید کرد: جزیره‌ای کار کردن را از علل عدم موفقیت در کارها می‌دانیم، لذا باید با کمک نهادهای متعدد به مبحث ولایت و امامت پرداخته شود.
منبع: فرمانداری کرمان
captcha