کد خبر: 3627543
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴

افتتاح واحد ازدواج آسان در چرام

گروه اجتماعی: خیریه آبشار عاطفه‌ها و گروه جهادی مردمی میثاق قصد افتتاح واحدی در محل خیریه چرام به اسم واحد ازدواج آسان را دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از پایگاه خبری-تحلیلی چرام، جشن اهدا جهیزیه به ۲۵ نوعروس توسط مؤسسه خیریه آبشارعاطفه‌ها در شهرستان چرام برگزار شد.
خیریه آبشار عاطفه‌ها شعبه چرام با همکاری گروه جهادی مردمی میثاق و با حضور مسئولان چرام، اقدام به برگزاری جشن اهدای جهیزیه به ۲۵ نوعروس در شهرستان چرام کردند.
تشکری، مسئول خیریه آبشار عاطفه‌ها در چرام با اشاره به برگزاری این جشن و اهدای جهیزیه به نوعروسان چرامی، افزود: اقلام اهدایی به نوعروسان شامل یخچال، اجاق گاز،بخاری، فرش،سرویس تفلون، پتو،سرویس پلاسکو،سرویس غذاخوری و تعداد زیادی وسایل آشپزخانه‌ای است.
وی ضمن تبریک میلاد علی بن موسی الرضا(ع)، افزود: خیریه آبشار عاطفه‌ها وگروه جهادی مردمی میثاق قصد افتتاح واحدی در محل خیریه چرام به اسم واحد ازدواج آسان را دارند.
تشکری تصریح کرد: از همه خیرین و کسانی که علاقه‌مند به کارهای عام‌المنفعه در جهت کمک به همنوعان هستند، تقاضای کمک و همراهی در چنین کارهایی را داریم.
captcha