کد خبر: 3628200
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۹

توفیق بجنورد در مدیریت مستقل جشنواره «تئاتر رضوی»/ضعف در محتوای تئاتر رضوی

گروه هنر: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی امسال و پس از 7دوره میزبان جشنواره «تئاتر رضوی» توانست صفر تا صد برگزاری این رویداد بزرگ نمایش دینی را مستقل مدیریت کند.

ابوالحسن حیدری، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با مطلوب ارزیابی کردن روند اجرایی دوازدهمین جشنواره سراسری «تئاتر رضوی» گفت: مشارکت حداکثری و صد ‌در‌صدی هنرمندان از 27 استان کشور برای حضور در این دوره از جشنواره به نسبت دوره یازدهم از جمله مهمترین اتفاقاتی بود که امسال در جریان برگزاری این رویداد بزرگ تئاتر دینی شاهد آن بودیم.

وی با اشاره به اینکه بیشترین تلاش ستاد برگزاری و دبیرخانه این دوره از جشنواره بر کیفی‌گرایی بود، گفت: ساختار اجرایی این جشنواره از عوامل برگزاری تا هیئت داوران و ارزیابان بر این موضوع یعنی توجه به کیفیت آثار نهایی برای حضور در مرحله نهایی جشنواره تأکید داشتند و نتیجه اینکه آثار راه یافته به این بخش هم مورد توجه مخاطبان و مسئولان برگزاری قرار گرفتند و هم در رقابتی تنگاتنگ تراز جشنواره را ارتقا بخشیدند.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی تصریح کرد: این اداره کل امسال پس از آنکه 7 دوره از دوازده دوره برگزاری این جشنواره را میزبانی می‌کند، برای نخستین‌بار توانست صفر تا صد جشنواره را از مراحل مقدماتی تا نقطه پایانی آن را به شکلی مستقل و با اتکا به توان فنی موجود در استان مدیریت کند و خوشبختانه در بعد ساختار اجرایی به توفیقات زیادی نیز دست پیدا کرد.

وی ادامه داد: یکی از دلایلی که توانستیم در مرحله نهایی جشنواره مجموعه‌ای از آثار نمایشی مطلوب و قابل تأمل از نظر کیفی را ارائه کنیم، نظارت کارشناسی و کیفی انجمن هنرهای نمایشی استان بر روند ارزیابی آثار بود به شکلی که در اغلب جلسات و نشست های این مرحله حضور مستمر داشت و نماینده‌ای از این انجمن در این مباحث عضویت داشت.

حیدری افزود: با وجود تمام این توفیقات و دست‌یابی به روندی استاندارد در جریان برگزاری جشنواره، اما همچنان باید به این نکته اذعان کرد که در زمینه تولید محتوا به ویژه محتوایی که بتواند با زبان نمایشی اهداف جشنواره را که ترویج فرهنگ و سیره رضوی است، تحقق بخشد دچار کاستی هایی هستیم که باید این حوزه را نیز تقویت کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: توجه به برنامه‌های جنبی و به طور مثال برپایی کارگاه‌های آموزشی که امسال با حضور آرش دادگر از کارگردانان حرفه‌ای تئاتر مدیریت شد، تلاشی در راستای بهبود شرایط در زمینه تولید متن و ارتقای سطح هدایت بازیگران تئاتر به ویژه گروه‌های شهرستانی بود که خدا را شکر این بخش با استقبال خوبی از سوی شرکت‌کنندگان و به ویژه نسل جوان مواجه شد.

      

 

captcha