کد خبر: 3629922
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۲

ادعای مقام سعودی برای فرار از انتقادات در دفاع از شیعیان

در حالی که خبرهای رسیده از اخراج اجباری شیعیان عوامیه حکایت دارد، استاندار قطیف ادعا کرد: تخلیه شهر عوامیه بنا به خواست مردم این شهر انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شفقنا، «فلاح الخالدی» استاندار قطیف امروز(یکشنبه) ادعا کرد: تخلیه شهر عوامیه بنا به خواست مردم این شهر و در پی آسیب های ناشی از حملات تروریستی که روند طرح توسعه منطقه المسوره را مختل کرده بود، صورت گرفت.
الخالدی در گفتگو با روزنامه «الحیات» همچنین مدعی شد: روند تامین امنیت برای بازگشت مردم به این شهر که بنا به خواست خود و به دلیل دور ماندن از گزند حملات تررویستی خواستار تخلیه آن شده بودند، از سر گرفته شده است. این اقدام چند روز پس از اعلام عملیات امنیتی نیروهای امنیتی در محله «المسوره» واقع در شهرستان العوامیه از توابع استان قطیف صورت می گیرد.
وی با ادعای اینکه استانداری قطیف  برای بیش از ۳۰۰ خانوار آسیب دیده ساکن مناطق مجاوز محله المسوره اقامتگاه هایی را خارج از این استان تدارک دیده است، گفت که مردم می توانند تا پایان آنچه عملیات پاکسازی امنیتی العوامیه و پایان فاز اول توسعه این منطقه خواند، در این اقامتگاهها بمانند.
این مقام سعودی در ادامه با اشاره به اینکه در روزهای آتی شرایط امنی برای افرادی که خواهان بازگشت به منازلشان هستند، فراهم خواهد شد، افزود که عملیات امنیتی و همینطور تخریب اماکن برای آغاز فاز اول طرح توسعه این منطقه همچنان ادامه دارد و مردم عوامیه می توانند در محل های اقامت موقت تا زمان بازگشت اوضاع به حالت عادی بمانند و ما آنها را به وادار به بازگشت نمی کنیم.

captcha