کد خبر: 3630820
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۰
احمدی:

راهکار پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بازگشت به سیره اهل بیت(ع) است

گروه فرهنگی: سرپرست نهاد کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی گفت: اگر می‌خواهیم از آسیب اجتماعی پیشگیری کنیم باید به فرهنگ اهل‌بیت(ع) بازگردیم، مهمترین مشکل امروز ما دور شدن از زندگی معصومین(ع) است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، علی اکبر احمدی، سرپرست نهاد کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی، امروز، 24مرداد در جمع اصحاب رسانه استان با تأکید بر اینکه خبرنگاران باید مروج فرهنگ مطالعه باشند گفت: افراد اهل مطالعه کمتر گرفتار آسیب‌های اجتماعی می‌شوند .
وی اظهارکرد: شهید مدافع حرم محسن حججی یکی از فعالان و مروجان عرصه کتاب و کتابخوانی بود، ایشان طبق گفته‌های خودش از سال 85در امور فرهنگی به ویژه کتابخوانی فعالیت داشت و در زندگی‌نامه‌اش آمده که اولین هدیه به همسرش کتاب بود.
احمدی ادامه داد: جشنواره کتابخوانی رضوی با ارسال 10هزار و 500 اثر به دبیرخانه در گروه‌های سنی خردسالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به صورت مکتوب و اینترنتی به کار خود پایان داد که در این دوره نسبت به مشابه سال قبل رشد 162درصدی را شاهد بودیم. 
وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی سبک زندگی اسلامی را در قالب عمل تشریح می‌کند. سبک زندگی اسلامی باید از یک منبع اخذ شود که فرهنگ اهل بیت(ع) و آموزه‌های قرآنی از مهمترین این منابع هستند.ترویج مبانی عملی سیره معصومین(ع) در نهادینه کردن فرهنگ سالم و ترویج سیره رفتاری رضوی بسیار تأثیرگذار است. 
این مقام مسئول اضافه کرد: رأفت، اولویت دادن دانش، صبر در برابر ناملایمات، توجه به سلامت جسم و جان، اهمیت به نماز اول وقت و ... از جمله مزایای مطالعه سیره رضوی است، اگر می‌خواهیم از آسیب اجتماعی پیشگیری کنیم باید به فرهنگ اهل‌بیت(ع) بازگردیم. مهمترین مشکل امروز ما دور شدن از زندگی معصومین(ع) است. 
سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی، با اشاره به عقدتفاهم نامه با کانون فرهنگی – هنری مساجد، اظهار کرد: نهاد کتابخانه‌ها به عنوان نهادی غیردولتی با حداقل منابع مالی به دنبال ارائه بهترین خدمات است ارتقای سطح فرهنگ عمومی کتابخوانی در روستاها و مناطق محروم از برنامه‌های این نهاد است. برای اجرای برنامه‌ها و تبلیغ فرهنگ مطالعه باید همت همه جانبه باشد. 
یادآور می‌شود؛ در این نشست از خبرنگاران فعال حوزه کتابخانه‌ها تجلیل شد.
captcha