کد خبر: 3632316
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۲

راهیابی حافظ خوزستانی به مرحله نهایی آزمون تخصصی حافظان قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: سید هاشم موسوی‌نسب حافظ قرآن خوزستانی به مرحله نهایی یازدهمین آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم راه پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، سیدهاشم موسوی نسب حافظ قرآن از خوزستان به مرحله نهایی یازدهمین آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم راه یافت.

بر اساس این گزارش و بنا به اعلام سازمان دارالقرآن کریم، در نشست شورای کارشناسی ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن که در سازمان دارالقرآن برگزار شد، مدارک و سابقه راه‌یافتگان به مرحله نهایی یازدهمین آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم مورد بررسی قرار گرفت و از بین 14 نفر از راه‌یافتگان به این مرحله سوابق 10 نفر تأیید شد.

بر اساس مصوبه این طرح، حافظان کل راه‌‌یافته به مرحله نهایی باید علاوه بر کسب حدنصاب نمره در آزمون‌های گذشته، 10 سال سابقه تدریس قرآن کریم داشته باشند که با بررسی پرونده راه‌یافتگان در نهایت 10 نفر مجاز به شرکت در مرحله چهارم و نهایی شدند. از استان خوزستان سیدهاشم موسوی نسب موفق شد به مرحله نهایی راه پیدا کند.

آزمون مرحله نهایی به صورت کتبی تستی - تشریحی برگزار می‌شود و راه‌یافتگان برای کسب عنوان حافظ درجه یک قرآن کریم(استاد حفظ) باید به 15 سؤال علوم قرآنی(10 سؤال تستی و 5 سؤال تشریحی) و 60 سؤال تفسیری از سور منتخب 15 جزء از قرآن(40 سؤال تستی و 20 سؤال تشریحی) پاسخ دهند.

captcha