کد خبر: 3632652
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۲

خانه هنرمند کرمانی تبدیل به گالری می‌شود

گروه فرهنگی: در پی بازدید استاندار کرمان، معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان، مدیرکل امور بانوان استاتداری و مدیرکل ارشاد اسلامی استان کرمان از منزل و آثار هنری خانم حبیبه برومند، مقرر گردید تا منزل این هنرمند کرمانی تبدیل به گالری شود.

به گزارش خبر‌گزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، رزم‌حسینی، استاندار کرمان دیروز یکشنبه، 29 مرداد در این بازدید با اشاره به نگهداری بیش از ۴ هزار اثر هنری در منزل خانم برومند گفت: باید مراکز بلااستفاده و خانه های قدیمی میراثی به عنوان گالری و محل نگهداری آثار قرار گرفته و مردم بتوانند استفاده کنند.
وی افزود: باید این آثار هنری در معرض دید مردم قرار بگیرد و با استفاده از امکانات موجود گالری زنده با کارگاه های فعال راه‌اندازی شود.
رزم حسینی تصریح کرد: باید آثار هنری تولید و به فروش برسد و به خانه‌های مردم وارد شود.
استاندار کرمان بیان کرد: این بانوی هنرمند بدون تحصیلات آکادمیک، ناامیدی را خاک کرده و با احساس و عشق کار و آثار هنری خلق کرده است.
وی با عذرخواهی از اینکه با تأخیر در منزل خانم برومند حضور یافته، افزود: جوانان تحصیلکرده که احساس نا امیدی می‌کنند، باید بیایند و از این آثار و محضر این هنرمند استفاده کنند.
حبیبه برومند، هنرمند کرمانی نیز در این بازدید گفت: در رشته‌های مختلف هنری از جمله مس، نقاشی، پته‌دوزی و ... کار کرده‌ام و بیش از ۴ هزار اثر هنری دارم.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچ یک از آثارم را نفروخته‌ام، افزود: باید مکانی برای نگهداری و حفاظت آثار در نظر گرفته و برنامه‌ریزی شود که همه مردم بتوانند از این آثار استفاده کنند.
یادآور می‌شود، در این بازدید مقرر شد، بنیادی برای حفظ آثار هنری خانم برومند ساخته شود و ایشان منزل خود را برای بنیاد وقف خواهند کرد.
captcha