کد خبر: 3633695
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۹

مراسم شام شهادت امام جواد(ع) در جلسه قرآن سعید حاجیان

کانون خبرنگاران نبأ: جلسه قرآن سعید حاجیان، شب گذشته 31 مرداد ماه از ساعت 21 در حسینیه ثارالله برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، جلسه قرآن حاجیان، شب گذشته 31 مرداد ماه، در شام شهادت امام جواد(ع)، از ساعت 21 در حسینیه ثارالله برگزار شد. در ابتدای جلسه،  حاجیان آیاتی از سوره مبارکه بقره تلاوت و در ادامه  توضیحاتی درباره فضیلت‌های قرآن، صبور بودن و حضور خدا در تمامی مراحل زندگی داد.
وی تأکید کرد که اگر انسان در تمامی مراحل زندگی وجود خدا را احساس کند، بسیاری از گناهان را انجام نمی‌دهند و همین امر باعث دوری از گناهان و خشنودی خداوند می‌شود.
وی افزود: منظور از صبور بودن در برابر سختی‌هایی مانند از دست دادن عزیزان این نیست که انسان ناراحت نباشد، صبور بودن یعنی اینکه در هنگام ناراحتی نیز به یاد خدا باشد و کفر نگوید.
بر اساس گزارش ایکنا بعد اتمام صحبت‌های استاد جلسه نوبت به تلاوت قرآن آموزان رسید و در ادامه مراسم سخنرانی و عزاداری برگزار شد.
این جلسه روزهای سه‌شنبه از ساعت 21 در حسینیه ثارالله واقع در ضلع شمالی میدان هفت تیر، خیابان غفاری برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود دیگر جلسه آموزش قرائت قرآن استاد سعید حاجیان، روزهای سه شنبه از ساعت18:30 تا 20:30 در خیابان 17شهریور، خیابان قادری، نبش خیابان شکری، حسینیه شهدای نقوسان برگزار می‌شود.

















علی محمدزاده
captcha