کد خبر: 3633771
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷

انتخاب هیئت رئیسه سنی شورای اسلامی اراک

گروه اجتماعی: در مراسم تحلیف اعضای شورای شهر اراک علی جعفر محصولی، به عنوان رئیس هیئت رئیسه سنی و حامد آجرلو و فرزانه رحمتی به عنوان جوان‌ترین اعضای شورا و منشی انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، مراسم تحلیف و آغاز به کار  پنجمین دوره شورای اسلامی شهرستان اراک امروز، اول شهریور با حضور حسن‌بیگی، معاون سیاسی امنیتی استاندار و بختیاری فرماندار و اعضای شورای پنجم در محل فرمانداری برگزار شد. 
براساس این گزارش؛ پنجمین شورای اسلامی اراک با برگزاری مراسم تحلیف فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرد. پس از اجرای این مراسم و قرائت سوگندنامه توسط اعضای شورا منتخبین در گلزار شهدای اراک حاضر و شروع فعالیت خود را با قرائت فاتحه به ساحت مقدس شهدا متبرک کردند.  
البته این مراسم خالی از حاشیه نبود و همچنان کشاکش سیاسی درباره انتخاب شهردار جدید ادامه دارد، در این مراسم علی جعفر محصولی، به عنوان رئیس هیئت رئیسه سنی و حامد آجرلو و فرزانه رحمتی به عنوان جوان‌ترین اعضای شورا و منشی انتخاب شدند.
captcha