کد خبر: 3633977
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۸

کاهش اعتیاد در جامعه نیارمند ورود مردم در بحث پیشگیری است

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی استان کردستان گفت: در بخش مواد مخدر هرچقدر تقاضای مصرف بالا رود، عرضه آن هم گسترش می‌یابد که در این راستا با ورود مردم در بحث پیشگیری از این پدیده خانمان‌سوز به راحتی می‌توان عرضه و تقاضای مواد مخدر را کاهش داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان،  مسعود خرم‌نیا، فرمانده انتظامی استان کردستان امروز، یکم شهریور ماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان اظهار کرد: ارتباط بین اصحاب رسانه و نیروی انتظامی باعث دلگرمی کارکنان انتظامی در جهت انجام ماموریت های موظفه آن هاست.

وی افزود: رسانه‌ها باید مشکلات مردم را به مسئولان انتقال دهند تا مسئولان درصدد رفع آن مشکل باشند که نیروی انتظامی همواره درصدد رفع دغدغه های مردم و رسانه‌ها برآمده است.

سردارخرم‌نیا مشکل اعتیاد و مواد مخدر و ناهنجاری‌های مربوط به این امر را از دغدغه‌های اصلی مردم و رسانه‌ها دانست و اعلام کرد: نیروی انتظامی در این بخش وظیفه جلوگیری از فروش و توزیع مواد مخدر را برعهده دارد.

وی بیان کرد: در بخش مواد مخدر هرچقدر تقاضای مصرف بالا رود، عرضه آن هم گسترش می‌یابد که در این راستا با ورود مردم در بحث پیشگیری از این پدیده خانمان‌سوز به راحتی می‌توان عرضه و تقاضای مواد مخدر را کاهش داد.

فرمانده انتظامی استان کردستان با اشاره به اینکه معتادان را به دو گروه معتادان متجاهر و غیرمتجاهر تفکیک کرده‌اند، اعلام کرد: معتادان متجاهر با رفتار خطرناک خود امنیت روانی جامعه را نیز از بین می‌برند که در این راستا نیروی انتظامی ظرف 48 ساعت می‌تواند معتادان متجاهر در سطح شهر را جمع‌آوری کند.

وی اعلام کرد: کمپ‌های ترک اعتیاد به مدت سه ماه این معتادان رانگه‌داری و باز پروری می‌کنند اما بعضی از این افراد حمایت خانواده را از دست داده و به محض بازگشت به اجتماع به مصرف مواد سوق پیدا می‌کنند در این راستا حمایت خانواده از معتادان بازپروری شده بسیار اهمیت دارد و اگر این مهم انجام گیرد به نتیجه مطلوب خواهیم رسید.

سردار خرم نیا گفت: انتظامی کردستان از جمع‌آوری معتادان ناتوان نیست و ظرف ۴۸ ساعت توان جمع آوری معتادان متجاهر را دارد اما مکانی برای نگه داری از این افراد وجود ندارد و کمپ‌های اجباری تنها ظرفیت ۱۱۰ نفر را دارد که قطعاً تعداد معتادان بیشتر از این آمار است.

شهرک نایسر نیازمند توجه بیشتر مسئولان است

فرمانده انتظامی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ساماندهی مناطق حاشیه‌ای شهر سنندج اشاره کرد و افزود: ساماندهی مناطق حاشیه‌نشین از جمله نایسر از اواخر سال گذشته در دست اقدام بوده و فعالیت‌هایی را به منظور تدوین شناسنامه انتظامی این ناحیه منفصل شهری انجام گرفته است.

وی با اعلام اینکه در حین انجام مراحل ساماندهی نایسر مشکلاتی شناسایی شده که در حال رفع این مشکلات هستیم، بیان کرد: به منظور رفع مشکلات آسیب زای نایسر از دو سال گذشته کار احداث کلانتری آغاز شد که در امسال این کلانتری مورد بهره برداری قرار گرفت.

سردار خرم‌نیا ادامه داد: کلانتری نایسر در زمینه پیشگیری از وقوع جرم، دزدی و سرقت ‌های انجام شده بیشتر فعالیت های خود را در زمینه کارهای فرهنگی متمرکز کرده است.

وی بیان کرد: نباید از شهرک نایسر به عنوان ناحیه منفصل شهری یاد شود و باید مسئولان تفکرات خود را نسبت به این منطقه عوض کنند و امکانات مناسبی از جمله مدارس، مراکز فرهنگی، کانون های فرهنگی – تربیتی، مراکز بهداشتی و آسفالت معابر در اختیار مردم این نواحی قرار گیرد.

فرمانده انتظامی استان کردستان یادآور شد: از دیگر مشکلات این شهرک نبود دبیرستان است که مردم برای آمدن به داخل شهر متحمل هزینه های زیادی می شوند که انتظار می رود خیرین مدرسه‌ساز و آموزش و پرورش در این راستا اقدامات لازم را انجام دهند.

captcha