کد خبر: 3633983
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۵

مسجد در تغییر سبک زندگی و گرایش‌ به آموزه‌های دینی مؤثر است

گروه اجتماعی: سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سروآباد گفت: مسجد جوانان را در مقابل هجمه‌های دشمن حفظ می‌کند و رفتن به مسجد در تغییر سبک زندگی و گرایش‌ به آموزه‌های دینی بسیار مؤثر است.

حجت‌الاسلام ورمقانی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سروآباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: در دین مبین اسلام مسجد محور و کانون تمامی فعالیت‌های دینی و مذهبی است.

وی افزود: هدف از نام‌گذاری هفته ای به نام هفته جهانی مسجد، ارائه الگوی مناسب برای بزرگداشت هفته مسجد، تبیین مطالبات و نیازهای مسجد، مرور وضعیت گذشته و حال مساجد، بررسی نقش مساجد و نیز معرفی و قدردانی از ائمه جماعات موفق است.

حجت‌الاسلام ورمقانی اعلام کرد: خوشبختانه حضور مردم و به ویژه جوانان سروآبادی در مساجد پررنگ بوده و مساجد نه تنها برای ادای فرائض دینی، همواره پایگاهی برای استفاده های علمی، فرهنگی، آموزشی و... برای جوانان بوده است.

وی با اشاره به تلاش گسترده دشمنان برای تهاجم فرهنگی یادآور شد: مسجد و نماز می‌تواند جوانان را در مقابل هجمه‌های دشمن حفظ کند و در این میان مسئله اساسی احیای روح نماز است و رفتن به مسجد در تغییر سبک زندگی و گرایش‌ به آموزه‌های دینی بسیار مؤثر است.

captcha