کد خبر: 3634809
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰
لطفیان سرگزی تبیین کرد:

ویژگی افرادی که می‌خواهند برای حجاب تبلیغ کنند

کانون خبرنگاران نبأ: مدیرعامل مؤسسه صحیفه سجادیه و رساله حقوقيه با بیان اینکه کسانی که می‌خواهند برای حجاب تبلیغ کنند باید خیرخواهانه و مهربانانه به این کار بپردازند، گفت: حجاب سبب پایداری دین، حفظ ایمان و نابودی فساد در جامعه می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، همایش «آرامش در پرتو حجاب به روایت صحیفه سجادیه و رساله حقوقيه» با شعار «خواهرم به خوبی‌هایت حجاب را اضافه کن»، چهارم شهریورماه در مجتمع فرهنگی تفریحی دهکده وسف قم برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمود لطفیان سرگزی، مدیرعامل مؤسسه صحیفه سجادیه و رساله حقوقيه در این مراسم ضمن گرامیداشت روز کارمند، به تفسير آيه 33 سوره مبارکه احزاب پرداخت و گفت: اسلام مبتکر حجاب نیست چراکه حجاب فطری است و قبل از اسلام نیز در میان اقوام دیگر بوده است.
وی با اشاره به اینکه پوشش چادر آدابی دارد که باید رعایت شود، عنوان کرد: با توجه به جنس، طرح و رنگ بعضی از چادرها، نه تنها پوشش مناسبی برای بانوان محسوب نمی‌شود بلکه جلب‌کننده نیز خواهد بود که باید به این موضوع توجه شود.
مدیرعامل مؤسسه صحیفه سجادیه و رساله حقوقيه عنوان کرد: بدحجابی سیلی زدن به اسلام است و بانوان باید مواظب باشند تا به اسلحه شیطان برای نابودی جامعه مبدل نشوند.
وی با بیان اینکه کسانی که می‌خواهند برای حجاب تبلیغ کنند باید خیرخواهانه و مهربانانه به این کار بپردازند، گفت: حجاب سبب پایداری دین، حفظ ایمان و نابودی فساد در جامعه می‌شود؛ با عمل به واجبات و ترک محرمات و حفظ حجاب و اقامه نماز می‌توان نسلی پویا، شاداب، متدین و صالح پرورش داد.
captcha