کد خبر: 3634914
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳

ترویج قرآن از اولویت‌های اجرایی قوه قضائیه است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس کل دادگستری یزد با اشاره به اهمیت مسابقات قرآنی گفت: جلسات قرآنی یکی از بهترین‌ها و بانشاط‌ ترین جلسات قوه قضائیه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، محمدرضا حبیبی، رییس کل دادگستری یزد شب گذشته در آیین اختتامیه پنجمین دوره مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن کریم قوه قضائیه با بیان این که جلسات قرآنی یکی از بهترین جلسات دادگستری است، اظهار کرد: حضور بیش از 200 نفر در این دوره از مسابقات یکی از ویژگی‌های این مسابقات است.
وی با بیان این که تمام شرکت کنندگان در این مسابقات برنده هستند، افزود: برترین‌های این دوره مسابقات باید سعی کنند با تقویت علم قرآنی خود بتوانند جایگاه بالایی در مسابقات منطقه‌ای و کشوری کسب کنند.
رییس کل دادگستری یزد با اشاره به این که قرآن بهار دلهاست، گفت: شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی بدانند که همین حضور فعالانه آنها در مسابقات قرآنی جایگاه شاخص و والای انسانی است.
این مقام مسئول در ادامه افزود: مدیران ارشد قضایی استان و کشور هر حمایتی که لازم باشد از مسابقات و فعالیت‌های قرآنی را در دستور کار خود قرار دادند.
حبیبی تصریح کرد: ترویج ارزش‌های قرآنی یکی مهمترین برنامه‌های در دستور کار قوه قضائیه است.
منبع: دادگستری یزد
captcha