کد خبر: 3635165
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۱

حمایت کمیته امداد از 68 هزار خانوار نیازمند کرمانشاهی

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه گفت: هم اکنون 68 هزار خانوار با جمعیتی بیش از 170 هزار نفر در استان کرمانشاه تحت حمایت کمیته امداد هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه به نقل از کمیته امداد امام‌خمینی(ره) کرمانشاه، حسین خدرویسی، مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه با بیان اینکه این نهاد حمایت از 68 هزار خانوار با جمعیتی بیش از 170 هزار نفر را برعهده دارد، گفت: کهولت سن، از کارافتادگی، معلولیت، سرپرست، طلاق، فوت سرپرست، متارکه و بدسرپرستی از علل اصلی و رایج تحت حمایت قرارگرفتن خانوارهای نیازمند است.
خدرویسی با یادآوری اینکه 51 هزار خانوار از این جمعیت حمایتی از کمک معیشت ماهیانه بهره‌مند و مابقی خانوارها به‌صورت موردی تحت حمایت این نهاد هستند، افزود: 31 هزار خانوار کمک معیشت بگیر تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه ساکن شهرها و 20 هزار خانوار ساکن روستاها هستند.
وی با بیان اینکه طبق آخرین آمار بانوان سرپرستی 35 هزار و 500 خانوار از جامعه مددجویی تحت حمایت این نهاد در استان را برعهده دارند، اظهار کرد: 91 هزارنفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه را بانوان و دختران تشکیل داده‌اند.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه همچنین به شرایط حمایتی این نهاد اشاره و تأکید کرد: متقاضیان حمایت تنها در صورت تأیید اداره تحقیقات، پذیرش و خدمات مددکاری کمیته امداد می‌توانند تحت حمایت‌های این نهاد قرار گرفته و یا کمک‌های موردی دریافت کنند.
خدرویسی با تأکید بر اینکه پرداخت کمک معیشت ماهیانه به خانوارهای مددجو یکی از اصلی‌ترین خدمات حمایتی این نهاد به شمار می‌رود، گفت: بیش از 437 میلیارد و 546 میلیون ریال کمک معیشت در سال 95 به خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه پرداخت شده است.
وی با عنوان اینکه هدف اصلی امداد در ارائه خدمت به خانوارهای تحت حمایت توانمندسازی آنان است، افزود: پرداخت کمک هزینه‌های تحصیلی، ازدواج، درمان، کمک معیشت و وام‌های قرض‌‌الحسنه تنها بخشی از اقدامات این نهاد به‌شمار می‌رود که با هدف توانمندی خانوارهای مددجو به آنان اعطا می‌شود.
captcha