کد خبر: 3635186
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۸

اجرای «رنج قالی» با تار پود زیارت در اراک

گروه فرهنگی: نمایش «رنج قالی» به کارگردانی و نویسندگی ایمان ملکی‌پور با محور حادثه بمب گذاری در حرم رضوی در فرهنگسرای آئینه اراک در حال اجرا است.

ایمان ملکی پور، کارگردان تئاترt در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: نمایش «رنج قالی» از 3 شهریور ماه شروع و تا 11 شهریور هر روز ساعت 18:30 در فرهنگسرای آئینه اراک بر روی صحنه می‌رود.
نویسنده و کارگردان نمایش «رنج قالی» ادامه داد: مهناز سبزچی در این نمایش به ایفای نقش پرداخته، این نمایش با مشارکت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری و انجمن نمایش استان مرکزی اجرا می‌شود.
ملکی‌پور تصریح کرد: این نمایش به حادثه تاریخی بمب‌گذاری حرم مطهر امام رضا(ع) اشاره دارد و در سکانس‌های مختلف، این رخداد به مخاطب یادآوری می‌شود. رنج قالی در واقع داستان زوجی به نام «امید» و «آهو» است که در حال بافت قالیچه‌ای هستند و آن را به حرم امام رضا(ع) پیشکش می‌کنند اما صاحب کار امید نمونه مشابه این قالی را در اختیار دارد و به دنبال جفت آن می‌گردد که منجر به تهدید و اخراج امید از کارگاه می‌شود.
کارگردان رنج قالی در پایان بیان کرد: بهای بلیط این نمایش 10 هزار تومان است که برای ادارات و نهادهای دولتی بصورت نیم‌بها حساب می‌شود.
گفتنی است: نمایش رنج قالی در جشنواره‌های مختلفی چون سوره صاحب رتبه‌های برتر شده است.
captcha