کد خبر: 3636513
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷

برپایی جلسه مرکزی دارالقرآن و العترت علی بن موسی الرضا(ع)

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسه مرکزی دارالقرآن و العترت علی بن موسی الرضا(ع) مشهد، برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه مرکزی دارالقرآن و العترت علی بن موسی الرضا(ع) مشهد، به همت مؤسسه سروش جاودانه وحی چهارشنبه هشتم شهریور ماه برگزار می‌شود.

در این محفل نورانی آموزش تخصصی صوت و لحن و نغمات عربی و روخوانی و روان‌خوانی، تجوید نیز به قرآن‌آموزان نوجوان ارائه می‌شود. این جلسه با تلاوت قاریان و حفاظ کشوری مانند مهدی هدایتی‌فر، مهدی تقی‌پور، محمد قنفور قاری کشور عراق، امیررضا اسماعیلیان، حافظ کل قرآن، علی افضلی و محمدرضا دربان‌ملک از قاریان نوجوان برگزار می‌شود.

در این جلسه، سیدرضا حسینی، مداح اهل بیت در وصف مولای متقیان به مداحی خواهد پرداخت و همچنین محمدعلی متقیان مفسر قرآن‌ کریم اجرای سخنرانی دارد.

گفتنی است، علاقه‌مندان برای بهره‌مندی از این فضای معنوی می‌توانند به نشانی بلوار توس، کوی امیرالمومنین(ع)، انتهای خیابان ولیعصر(عج) خیابان شقایق 2، علامت تابلو  در ساعت 18 تا 22 مراجعه کنند.

captcha