کد خبر: 3638790
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱

کتاب کارآمدترین رسانه ارتباطی است

گروه فرهنگی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان قزوین گفت: کتاب ساده‌ترین و کار آمدترین رسانه ارتباطی و اطلاعاتی بین دانش و معرفت آحاد جامعه بشری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین اکبر اسکندر نژاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان قزوین در آئین اختتامیه نخستین دوره انتخابات کتاب سال استان قزوین که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد اظهارکرد: به سبب آنکه شخص متفکر را با تولید و انتشار کتاب می‌شناسیم، بر آن شدیم تا برترین‌های کتاب را تکریم کنیم.
اسکندری نژاد با اشاره به اینکه انتخاب این کتب دو ویژگی مهم داشت، عنوان کرد: ضروری بود که یا نویسندگان بومی شهر قزوین باشند و یا اثر در مورد استان قزوین باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان قزوین بیان کرد: از مهر ماه سال ۹۵ که بیانیه این مسابقه منتشر شد ۳۱۲ اثر به دست ما رسید و این در حالی است که ۲۱۴ اثر در ارزیابی اولیه مورد داوری قرار گرفت.
وی اظهار کرد: ۸ کتاب از ۸ اثر مختلف برگزیده و ۱۱ اثر نیز قابل تقدیر شناخته شد.
اسکندری نژاد با اشاره به اینکه قزوین شهر فرهنگ پروی است، گفت: از سال آینده داوری آثار توسط اساتید قزوینی انجام خواهد شد.
captcha