کد خبر: 3639029
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۸

۴۰ درصد مددجویان کمیته امداد کرمان از مناطق جنوبی این استان هستند

گروه اجتماعی: دستیار مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) در جنوب کرمان گفت: بیش از ۴۰ درصد مددجویان اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) کرمان از منطقه جنوبی این استان هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، غلامرضا حسنخانی، دستیار مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) در جنوب کرمان دیروز سه‌شنبه، 14 شهریور در مراسم معارفه سرپرست ستاد ویژه کمیته امداد امام خمینی(ره) در جنوب کرمان گفت: در این منطقه هفت مدیریت کمیته امداد و پنج اداره کمیته امداد در بخش‌های تابعه از جمله بلوک و خاتون‌آباد جیرفت، جبالبارز جنوبی عنبرآباد، چاه‌دادخدای قلعه‌گنج و زهکلوت رودبار وجود دارند.
وی افزود: در جنوب کرمان ۳۲ هزار و ۳۰۰ خانوار تحت حمایت وجود دارد که تعداد ۷۶ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات و مستمری از کمیته امداد دریافت می‌کنند و از بین این تعداد ۱۷ هزار و ۱۶۰ نفر زنان بی‌سرپرست، 5 هزار و ۷۰۰ نفر یتیم و
2 هزار و ۶۴۰ نفر در طرح محسنین هستند که ۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر حامی دارند و خارج از شهرستان‌ها و استان کرمان هستند.
حسنخانی با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ درصد مددجویان اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان از جنوب کرمان هستند، تصریح کرد: 7 هزار و ۱۰۰ نفر دانش‌آموز و یک‌هزار و ۴۶۰ نفر دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند و برای ۹ هزار و ۷۲۰ طرح اشتغال‌زایی در جنوب کرمان اجرا شده است.
دستیار مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) در جنوب کرمان با اعلام افتتاح ستاد ویژه کمیته امداد جنوب کرمان تأکید کرد: کمیته امداد در جنوب کرمان تعداد ۱۰۰ خانه بهداشت در دورترین نقاط این حوزه ساخته و تحویل دانشگاه علوم پزشکی جیرفت داده است.
captcha