کد خبر: 3639145
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹

برپایی جشن «اطعام ملکوتی» از سوی مؤسسه «ندای رحمت الهی»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه قرآنی ندای رحمت الهی البرز، جشن اطعام ملکوتی را با حضور قرآن‌آموزان برگزار می‌کند.

محسن دایی‌حسینی، مدیر مؤسسه ندای رحمت الهی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: به مناسبت فرارسیدن عید غدیر، مؤسسه اقدام به برپایی مراسم عید غدیر کرده است.

وی ادامه داد: روز شنبه 18 شهریورماه همزمان با عید ولایت، افتتاحیه برنامه اطعام ملکوتی در نظر گرفته شده است و در ادامه جشن عید غدیر ویژه کودکان با برنامه‌های متنوع اجرا می‌شود.

حسینی افزود: به منظور آشنایی قرآن‌آموزان با غدیر، تصویر ولایت برای رنگ آمیزی به کودکان در نظر گرفته شده است. همچنین گروه سرود ندای وحی به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

مدیر مؤسسه ادامه داد: اجرای برنامه‌های شاد مانند مسابقه، پذیرایی، دکلمه‌خوانی و اجرای سرود، پخش شیرینی، اهدای جوایز به کودکان و نوجوانان از دیگر بخش‌هایی است که انجام می‌شود.

وی در پایان بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این جشن به نشانی جاده ملارد، گلستان86، بعد از چراغ قرمز مراجعه و یا با شماره 36608239 تماس حاصل کنند.

captcha