کد خبر: 3639162
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱
مجتبی ذوالنوری عنوان کرد:

نسل‌کشی مسلمانان میانمار؛ ایده وهابی صهیونیستی در جهت جنگ درون تمدنی اسلامی

گروه سیاسی: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره نسل‌کشی‌ مسلمانان در میانمار گفت: قطعا آمریکا، صهیونیست و وهابیت در نسل‌کشی مسلمانان روهینگیا دست دارند و جهان اسلام باید با هم یک‌صدا شوند تا این نسل‌کشی‌ها متوقف گردد؛ چون دشمنان اسلام به دنبال ترویج برخورد درون تمدنی در جهان اسلام هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مسلمانان روهینگیا به عنوان اقلیت قومی و مذهبی در میانمار در روزهای اخیر با نسل‌کشی‌‌های فاجعه‌ باری مواجه هستند. مسلمانانی که قربانی تعصبات بوداییان میانماری شده‌اند، از جانب دولت میانمار و سایر دولت‌های کشورهای مسلمان و عربی مورد حمایت قرار نگرفته‌اند. برخی تحلیلگران بر این باورند که جنایات و نسل‌کشی نه تنها مورد انتقاد آمریکا و رژیم‌ صهیونیستی قرار نگرفته، بلکه با عدم موضع‌‌گیری صریح آنها در این‌ باره می‌توان دریافت که این جنایات مورد حمایتشان قرار گرفته است.
«مجتبی ذوالنوری» نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی در گفت‌وگو با ایکنا درباره تحولات میانمار و جنایاتی که در این کشور در جریان است گفت: متأسفانه امروز دشمن راهبردش را از جنگ مستقیم و رو در رو به جنگ برون تمدنی که نظریه آقای هانتینگتون بود تغییر داده و برخورد تمدن‌ها را مطرح کرده است.

جنگ درون تمدنی در جهان اسلام دستور کار جبهه وهابی - صهیونیستی

وی ادامه داد: دشمن راهبردش را به جنگ درون تمدنی تبدیل کرده است که در این جنگ، کشورهای اسلامی را به جان هم انداخته و حکام وابسته را در مسیر اجرای این راهبرد به ضرر مسلمانان فعال کرده است.
ذوالنوری یادآور شد: عربستان سعودی، امروز مهم‌ترین قرارگاه عملیاتی و پشتیبانی جنگ نیابتی نظام سلطه و آمریکا در منطقه است، بنابراین جریان‌های درون اسلامی و جنگ‌های میان مسلمانان را عربستان سازماندهی و پشتیبانی می‌کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی درباره ریشه این درگیری‌ها گفت: ریشه هدایت این درگیری‌ها در وهابیت، سلفیت و جریان تکفیری حاکم بر عربستان‌ سعودی است. جریان فکری حاکم در عربستان جریانی است که در مسلمان بودن آن‌ها شک و شبهه‌ای وجود دارد، چون ریشه‌های صهیونیستی بودن آن‌ها به وضوح مشهود است.
نماینده مجلس دهم در ادامه بیان کرد: صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها اعتقاد دارند که اگر خارج از جهان اسلام و در کشورهایی مانند میانمار که مسلمانان در اقلیت هستند درگیری اتفاق بیفتد، دیگر به دغدغه داخلی مسلمان تبدیل نخواهد شد و توجهی به آن نخواهند کرد. رژیم صهیونیستی در پناه این تغییرات و تحولات و درگیری‌‌هایی که عربستان ایجاد کرده، دارد نفس راحت می‌کشد و به شهرک‌سازی‌ها و قتل عام مسلمانان فلسطین ادامه می‌دهد و سعی می کند جریان مقاومت را بیشتر تضعیف کند.
ذوالنوری تصریح کرد: دشمنان اسلام در کشورهایی مثل میانمار به نسل‌کشی مسلمانان می‌پردازند اما متأسفانه هیچ حرکتی از جهان اسلام دیده نمی‌شود، چون حساسیت‌ها به جای این‌که بر روی درگیری‌های غیرمسلمانان با مسلمانان باشد، بر روی جبهه مسلمان در برابر مسلمان تمرکز یافته است.
وی ادامه داد: ائتلافی میان کشورهای عربی برای نسل‌کشی مسلمانان شکل گرفته است، لذا عربستان سعودی نه تنها در این زمینه واکنشی نشان نمی‌دهد، چه بسا در پشت‌ پرده به قتل‌ عام مسلمانان هم کمک کند و برای مشغول کردن مسلمانان به یکدیگر، تمام تلاش خودش را می‌کند که این خدمت بزرگی به جلادان میانماری است.

نسل مسلمانان میانمار از سال 2012 به بعد کاهش یافته است

عضو کمیسیون امنیت ملی یادآور شد: هدف آمریکایی‌ها از جنگ درون تمدنی، نابودی مسلمانان است و تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند از این جنایات جلوگیری کنند و ما شاهدیم که از سال 2012 تا الان که پنج سال گذشته است، جمعیت مسلمان میانماری از سه میلیون نفر به یک میلیون نفر رسیده و بقیه هم یا آواره شده‌اند و یا به کشورهای همجوار مانند بنگلادش فرار کردند و یا در حین فرار، قایق‌‌‌هایشان غرق شده است و یا در خانه‌های دسته‌جمعی آن‌‌ها را دفن نموده‌اند.
وی افزود: فقط طی روزهای اخیر حدود 130 هزار نفر به بنگلادش مهاجرت کرده‌اند. وقتی مسلمانان میانمار برای نجات جانشان به سمت مرزها فرار می‌کنند توسط مرزبانان بنگلادشی یا بوداییان متعصب و ارتش میانمار کشته می‌شوند و گروه گروه مسلمانان را در اتاق‌های خشتی و گلی با موارد محترقه آتش می‌زنند.
ذوالنوری یادآور شد: امروز نیاز است که جهان اسلام به خودش بیاید و یک حرکت جدی‌ در مقابل نسل‌کشی مسلمان صورت بگیرد. هرچند در بعضی کشورها محکومیت و یا راهپیمایی‌هایی راه افتاده اما با صرف محکومیت، از نسل‌کشی مسلمانان میانماری نمی‌توان جلوگیری کرد.

نسل‌کشی مسلمانان میانمار، دموکراسی‌خواهی خانم سوچی را زیر سوال برد

وی درباره اهدای جایزه صلح نوبل به خانم «آنگ سان سوچی» و ایجاد ابهام در رفتار به ظاهر حقوق بشری نهادهای حامی حقوق بشر گفت: ایشان که جایزه صلح نوبل را دریافت کرده است به عنوان دموکراسی‌ خواهی و اجرای دموکراسی در میانمار حاکم شد، اما هیچ اقدام عملی در خصوص این جنایات انجام نداده‌ که جایزه و صلح‌طلب بودن ایشان را زیر سوال برد.
ذوالنوری در پایان افزود: به جرات می‌توان گفت در اهدای اینگونه جوایز دارند کسانی را انتخاب می‌کنند که در نسل‌کشی، ظلم به دیگران، پایمال کردن حقوق اقلیت‌ها در سراسر جهان شهره هستند و به همین خاطر باید در اهدای جایزه صلح نوبل تردید کرد و نیت‌ های شومی که پشت آن است و نباید در جفای خانم سوچی و اوباما که جایزه صلح نوبل گرفته‌اند دچار تردید شویم. طبیعتاً اگر کسی با نظام سلطه انحراف و زاویه داشته باشد جایزه صلح نوبل به او اهدا نخواهد شد.
میانمار
برای مشاهده گرافیک این خبر اینجا کلیک کنید.
captcha