کد خبر: 3639951
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۳

جنگل‌های تنگ‌ تامرادی بویراحمد بعد از 3 روز همچنان در آتش می‌سوزند

گروه اجتماعی: رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بویراحمد گفت: جنگل‌ها و مراتع منطقه تنگ تامرادی در این شهرستان از عصر چهارشنبه، ۱۵ شهریورماه تاکنون در حال سوختن هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، جواد رحیمیان، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بویراحمد روز گذشته، 18 شهریورماه اظهار کرد: متاسفانه این آتش سوزی با وجود اینکه دو بار به‌طور کامل مهار شد مجددا از ظهر امروز شنبه، ۱۸ شهریورماه به علت وزش باد و صخره‌ای و شیبدار بودن منطقه که منجر به پرتاب و غلطیدن تکه‌های سوخته درختان از بالادست به صدها متر در پایین دست می‌شد، این آتش شروع شده است.
وی بیان کرد: نیروهای منابع طبیعی شهرستان و استان و برخی نیروهای مردمی سپیدار و تنگ تامرادی تنها در حال تلاش برای مهار و خاموش کردن این آتش سوزی هستند.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد با بیان اینکه نیاز به کمک و اعزام نیرو از سوی دستگاه‌ها و ادارات داریم، خاطرنشان کرد: نیرویی که با کت و شلوار نباشد و توان و انرژی برای کمک به خاموش کردن آتش داشته باشد
رحیمیان تصریح کرد: از مدیریت محترم بحران، دستگاه‌های اجرایی و امدادی و طبیعت دوستان عزیز استان خواهشمندیم جهت مهار آتش به کمک منابع طبیعی بیایند.
وی عنوان کرد: مهار آتش سوزی در جنگل‌های کوهستانی بسیار سخت و طاقت فرساست، این آتش سوزی ظهر امروز در چهار نقطه برای سومین بار از روز چهارشنبه تاکنون شعله ور شده و نیاز به حمایت، همکاری و کمک همه جانبه و جدی برای مهار آتش سوزی داریم.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد در خصوص علت و میزان خسارات وارده آتش سوزی، تاکید کرد: علت آتش سوزی که از جنگل‌های حوزه شهرستان رستم استان فارس به جنگل‌های منطقه تنگ تامرادی شهرستان بویراحمد در استان کهگیلویه و بویراحمد سرایت کرده مشخص نیست و میزان خسارات وارده پس از مهار کامل آتش سوزی و نقشه برداری هوایی مشخص خواهد شد.
رحیمیان اضافه کرد: البته با توجه به کوهستانی و سخت گذر بودن منطقه و سخت بودن مهار آتش سوزی و کمبود نیرو تا کنون وسعت زیادی از جنگل‌ها و مراتع این شهرستان در آتش سوخت و آتش سوزی همچنان ادامه دارد.
منبع: ایسنا
captcha