به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به
نقل از خبرگزاری آناتولی؛ تظاهراتکنندگان عکسها، پلاکاردها و بنرهایی در محکومیت
خشونتها علیه اقلیت مسلمان روهینگیا از سوی دولت و ارتش میانمار در دست داشتند.
نور الاسلام، رئیس سازمان ملی روهینگیا آراکان گفت: ما در حال ابراز خشم خود نسبت به جنایات دولت میانمار علیه مردم مسلمان هستم. ما میخواهیم توجه دولت انگلیس به عنوان یکی از اعضای شورای امنیت سازمان ملل را نیز به این مسئله جلب کنیم. دولت انگلیس باید وارد عمل شود.
صدها نفر از مسلمانان و غیرمسلمانان واشنگتن نیز دیروز در اعتراض به کشتار مسلمانان میانمار، مقابل سفارت این کشور در واشنگتن تجمع کردند.
تجمعکنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی قتلعام اقلیت مسلمان روهینگیا توسط نیروهای نظامی و بوداییان افراطگرای میانماری را محکوم کرده و خواستار پایان این جنایتها شدند.
وزارت امور خارجه آمریکا نیز روز پنجشنبه (16 شهریور) با صدور بیانیهای از وضعیت مسلمانان آراکانی که به بنگلادش پناه برده اند، ابراز نگرانی کرد.
هیتر نوئرت، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیهای ضمن ابراز نگرانی از وضعیت 270 هزار مسلمان آراکانی که براساس گزارش سازمان ملل بعد از به آتش کشیده شدن روستاها و حملات ارتش و بوداییان افراطی از روز سوم شهریور به بنگلادش پناه بردهاند، از همکاری با متحدان خود برای رساندن کمکهای انسانی به این آوارگان خبر داد. البته در این بیانیه اشاره ای به نقض حقوق بشر یا در نظر گرفتن قطعنامه علیه میانمار نشد.
پایتخت کشورهای بلژیک و استرالیا نیز دیروز شاهد تظاهراتهای مشابهی در اعتراض به جنایات ضدبشری در میانمار شدند.
تظاهراتها در سراسر کشورهای آسیایی علیه کشتار مسلمانان در میانمار نیز همچنان به قوت خود باقی است و مردم بنگلادش، مالزی، فیلیپین، اندونزی، پاکستان و هنگ کنگ دیروز بار دیگر اعتراض خود را با برگزاری تظاهرات اعلام کردند/.