کد خبر: 3640532
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۹
به همت مؤسسه تدبر در قرآن صورت می‌گیرد؛

برپایی سلسله جلسات موضوعی «طرح بیعت» با مشارکت 30 بانو

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: سلسله جلسات موضوعی «طرح بیعت» از سوی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد در حال برپایی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طرح بیعت از سوی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد با محتوای آموزشی برای بانوان آغاز شد.

در این طرح در نظر گرفته شد که سلسله جلسات آموزشی مانند خطبه غدیر، زیارت عاشورا، زیارت اربعین، سیره امام حسین(ع) و سوره فجر با حضور اساتید برای شرکت‌کنندگان برگزار شود.

جلسه تدبر در زیارت عاشورا روزهای چهارشنبه از ساعت 16 تا 19 به مدت دو هفته توسط سالمی مقدمی در حال برپایی است. همچنین دوره تدبر در زیارت اربعین و سوره فجر نیز در تاریخ 5 مهرماه برگزار خواهد شد.

اتمام دورهای آموزشی ذکر شده از سوی مؤسسه در تاریخ 12 مهر‌ماه است که در مکان مؤسسه به نشانی میدان ده دی، رازی غربی 8 انجام می‌شود.

گفتنی است؛ در این طرح 30 نفر از بانوان علاقه‌مند شرکت کرده‌اند که با استقبال خوبی همراه بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
0
0
برگزاری جلسات آموزشی به ارتقاء علاقمندان در رابطه با موضوع مطرح شده می‌شود
captcha