کد خبر: 3641462
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۷
مدیر جامعه الزهراء(س):

آموزش عالی فقه در سال جدید در الزهراء(س) آغاز می‌شود/ اعلام آمادگی برای تامین نیازهای تبلیغی

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر جامعة الزهراء(س) ضمن اعلام آمادگی برای تامین مبلغات مورد نیاز برای بخش‌های مختلف کشور از آغاز آموزش عالی فقه در سال تحصیلی جدید با هدف مجتهدپروری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی، مدیر جامعة الزهراء(س) امروز 22 شهریورماه در مراسم آغاز سال تحصیلی مشترک این نهاد و حوزه علمیه خواهران گفت: خرسند هستیم که آغاز سال تحصیلی ما در میان دو عید بزرگ یعنی غدیر خم و روز مباهله واقع شده است؛ روزهایی که امام علی(ع) مدال امامت را دریافت کرد.

وی افزود: روز عید غدیر، پیامبر بار سنگین وظیفه‌ای که خدا به دوش او گذاشت و تصریح کرد که اگر این کار را نکنی رسالت خود را ابلاغ نکرده‌ای؛ بر دوش مخاطان قرار گرفت تا در فرداهای تاریخ این ابلاغ را تداوم ببخشند و در میان مخاطبانی که در این مسیر انجام وظیفه کرده و گاه جان بر سر این ابلاغ نهاده‌اند عده‌ای نه اندک از بانوان بزرگوار بوده‌اند.

وی افزود: با گذشت 14 قرن در میان اسناد غدیر تعداد قابل توجهی از صحابیان را می‌بینیم که راوی غدیر هستند و در تابعیات و زنان تابعی هم تعداد زیادی وجود دارند که این بار تبلیغ را بر دوش کشیده‌اند و اگر نگاه گسترده‌تر داشته باشیم، می‌بینیم همان‌طور که بار ابلاغ بر دوش مردان بوده وظیفه زنان نیز محسوب می‌شده است.

مدنی بیان کرد: امروز با همه فاصله زمانی نام بیش از 1500 صحابیه داریم که سنت را از پیامبر(ص) گرفته و در ابلاغ و تبلیغ دین نقش داشته‌اند و نام این تعداد ثبت و ضبط شده است.

مدیر جامعة الزهرا(س) بیان کرد: در میان بانوان فردی بوده است که در خانه کوچک خود نشسته ولی به امام علی(ع)، باب علم مدینه سخنانی می‌فرماید که امام از عمق دانش او متعجب می‌شود.

وی با اشاره به تهاجم رسانه‌ای و همه‌جانبه دنیای غرب علیه فرهنگ تشیع و اسلام ناب بیان کرد: دنیای غرب از وجود زن از تجارت تا اقتصاد و سیاست در این مسیر استفاده کرده است و متاسفانه اکثریت زنان نیز در این جبهه قرار دارند و اگر ما در این شرایط غفلت کنیم خسران عظیمی خواهیم داشت. 

مدنی با اشاره به نقش بانوان طلبه در مقابله با جریانات انحرافی فرهنگی در دوره کنونی عنوان کرد: امام خمینی(ره) این شجره طیبه را با اهداف والا بنیان نهادند و امروز 500 حوزه خواهران در سراسر کشور فعال است.

مدیر جامعة الزهراء(س) تصریح کرد: ما در الزهراء افتخار داریم که پذیرای طلابی از 90 کشور جهان هستیم و برخی از فارغ‌التحصیلان ما بدون هرگونه حمایت مالی موسسه‌ای علمی و آموزشی در کشورهای مختلف از جمله نجف بنا کرده و 450 نفر در این مجموعه مشغول تحصیل به زبان فارسی و عربی هستند.

مدنی عنوان کرد: همچنین فاطمه عثمان از دانش‌آموختگان ما که چندی قبل مرحوم شده و به لقاءالله شتافتند مجموعا در دو مدرسه در کشور خود 220 نفر را مشغول تحصیل کرده بود.

وی اظهار کرد: برخی از این فارغ‌التحصیلان نیز بالغ بر ده‌ها تالیف انجام داده‌اند و امروز این ظرفیت عظیم بانوان در اختیار ما هست؛ امروز در بیروت حوزه علمیه‌ای داریم که موسس آن دانش‌آموخته الزهراء(س) است.

مدیر جامعة الزهراء(س) بیان کرد: امروز فارغ‌التحصیلان الزهراء(س) در نقاط مختلف دنیا به‌ویژه شبه‌قاره هند در حال درخشیدن هستند و ما به این ستارگان درخشان افتخار می‌کنیم و باید پرورش چنین افرادی را توسعه دهیم.

مدنی بیان کرد: از بیش از 50 کشور دنیا در الزهراء(س) طلبه مشغول به تحصیل داریم و در سطح 35 درصد افزایش پذیرش داشتیم و در سطح 4 نیز 70 درصد افزایش ورودی داشته‌ایم. 

وی تاکید کرد: در سال تحصیلی جدید آموزش عالی فقه را آغاز می‌کنیم تا بعد از هشت سال کسانی تربیت شوند که بر اساس استانداردهای فقهی، بتوانند در زمینه مسایل زنان اجتهاد داشته و مجتهد شوند.

مدنی عنوان کرد: برپایی دوره‌های تربیت مدرس از دیگر برنامه‌های سال تحصیلی جدید برای اولین بار در الزهراء(س) با هدف تقویت محتوای علمی است تا به عنوان مدرس در حوزه‌ها مورد استفاده قرار گیرند، همچنین دوره تربیت مشاور با توجه به نیازهای روز کشور داریم.

استاد حوزه علمیه، برپایی دوره تربیت محقق و پژوهشگر را از دیگر برنامه‌های الزهراء(س) برشمرد و اظهار کرد: این افراد حداقل سه ترم مهارت در کنار محتوا فرا خواهند گرفت.

وی با اشاره به سابقه 40 ساله الزهراء با بیان اینکه 50 هزار دانش‌آموخته داریم عنوان کرد: اولین همایش با حضور این افراد برگزار شد و فردا نیز اولین همایش تبلیغ ما با حضور بانوان مبلغه محرم برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: ما اعلام آمادگی داریم تا مبلغانی را برای مساجد و هیئات و جلسات خانگی همچنین آموزش عالی اعزام کنیم و اگر کمبود داریم تربیت می‌کنیم.

مدنی عنوان کرد: در جامعة الزهرا از سهم امام و وجوهات استفاده نمی‌کنیم و فقط بودجه شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه در اختیار ما هست و اگر نیکوکارانی بخواهند در این راستا قدم بردارند قدردان زحمات آنان خواهیم بود.

captcha