کد خبر: 3642030
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۸

عمومیت منشور حقوق شهروندی فارغ از مذهب و دین است

گروه اجتماعی: دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی عمومیت منشور حقوق شهروندی را فارغ از مذهب و دین و تبعه شامل همه شهروندان دانست و گفت: در این میان استان کردستان بواسطه قرار داشتن در شرایط جغرافیایی خاص و نبود زیرساخت‌های مناسب نسبت به سایر استان‌های برخوردار، دارای مشکلات عمده‌ای است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، شهیندخت مولاوردی، دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی امروز ، 23شهریورماه در نشست تخصصی جایگاه زن در حقوق شهروندی در سنندج، اظهار کرد: پیش شرط تحقق حقوق شهروندی، حاکم بودن فضای آرام بر اقتصاد و امنیت در کشور است.

وی افزود: میراث بر جای مانده از دولت‌های پیشین این دولت را به این امر واداشت که به حوزه‌های اقتصاد معیشتی و سیاست خارجه متمرکز شود و عملا ورود بر عرصه های فرهنگی و اجتماعی بر دولت تنگ شد.

دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی عنوان کرد: اولویت دولت تحقق اهداف مذکور برای تحقق سایر وعده‌ها در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی و ایجاد مطالبه‌گری بود.

وی عمومیت منشور حقوق شهروندی را فارغ از مذهب و دین و تبعه شامل همه شهروندان دانست و گفت: در این میان استان کردستان بواسطه قرار داشتن در شرایط جغرافیایی خاص و نبود زیرساخت‌های مناسب نسبت به سایر استان‌های برخوردار، دارای مشکلات عمده‌ای چون بیکاری و در پی آن سایر آسیب‌های اجتماعی است لذا با گشایش‌های اقتصادی فرصت برای فعالیت در این استان نیز بیشتر خواهد شد.

مولاوردی به تعامل دو جانبه شهروندان از منظر حقوق شهروندی با دولت تاکید کرد و گفت: نمایندگان سمن‌ها و شهروندان با نظارت بر فعالیت‌های دولت می‌توانند خواسته و نیاز و گزارش‌های خود را مطرح و دولت را نسبت به وقایع بیرون آگاه سازند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به آگاهی بخشی زنان نسبت به حق و حقوق خود نیز اشاره و تاکید کرد: دولت در کنار بخش غیردولتی با اولویت قرار دادن آموزش، گام‌هایی را برداشته اما زنان و بویژه مادران بواسطه نقش پر رنگ خود در کانون خانواده می‌توانند با یادگیری مفاهیم حقوق شهروندی و تسری آن به اعضای خانواده از تکالیف و جایگاه خود آگاه شوند.

مولاوردی در پایان به بحث کولبری و مشکلات آن هم اشاره کرد و گفت: پدیده کولبری و توحه به حقوق کولبران در استان کردستان در دستور کار جدی دولت قرار دارد و چون این وضعیت ناشی از عوامل اقتصادی است با رونق و گشایش اقتصادی می‌توان مانع روی آوردن مردم به این مشاغل شویم.

captcha