کد خبر: 3642339
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸

صندلی‌های دانشکده علوم قرآنی خمین میزبان 162 دانشجو

گروه معارف: سال تحصیلی 96 ـ 97 در دانشکده علوم قرآنی خمین، با حضور 162 دانشجوی ورودی قبل از 1395 آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، همزمان با آغاز تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور در هفته‌های پایانی شهریورماه ، سال تحصیلی 96 ـ 97 نیز از امروز شنبه 25 شهریور در دانشکده علوم قرآنی خمین آغاز شد.
162 دانشجوی پسر و دختر دانشکده علوم قرآنی خمین که ورودی سال‌های 1395به قبل هستند امروز ترم جدید خود را در این دانشکده آغاز کردند. دانشجویان عضو هفت کانون و نهاد اصلی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، قرآنی، دانشجویی و علمی شامل کانون دانشجویی قرآن و عترت، کانون هلال احمر، بسیج دانشجویی، شورای صنفی، دو انجمن علمی تفسیر و علوم قرآن کریم و هیات الرسول(ص) از امروز برای برگزاری مراسم در طی سال به مناسبت‌های مختلف برنامه‌ریزی می‌کنند.
برپایی کرسی‌های آزاد اندیشی، کارگاه‌های آموزشی و ویژه برنامه‌های فرهنگی از جمله فعالیت‌هایی است طبق روال سال گذشته  دوشنبه‌های هر هفته با محوریت دانشجویی در این دانشکده برگزار می‌شود. اولین برنامه‌ای که به همت کانون‌های دانشکده در سال تحصیلی جدید برگزار می‌شود ثبت‌نام و مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود و مراسم توجیهی این دانشجویان است.
یادآور می‌شود؛ دانشجویان جدید پذیرفته شده در دانشکده علوم قرآنی خمین روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 28 و 29 شهریورماه برای ثبت‌نام در این دانشکده حاضر می‌شوند.
captcha