کد خبر: 3642833
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷

دستگیری باند سارقان مسلح در زاهدان

گروه اجتماعی: رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان از دستگیری باند سارقان مسلح منزل و تلفن همراه و کشف 7 فقره سرقت در این رابطه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، به‌نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان، رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان از دستگیری باند سارقان مسلح منزل و تلفن همراه و کشف 7 فقره سرقت در این رابطه خبر داد.
ابراهیم ملاشاهی اظهار کرد: در پی چند فقره سرقت مسلحانه منزل و تلفن همراه در شهرستان زاهدان، مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس با انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی 3 سارق حرفه ای تلفن همراه در شهرستان زاهدان شدند.
این مقام انتظامی بیان کرد: ماموران پس از هماهنگی قضائی و در عملیاتی غافلگیرانه سارقان را در مخفیگاهشان دستگیر و به مقر پلیس منتقل کردند.
ملاشاهی در ادامه افزود: متهمان در بازجویی های تخصصی پلیس به جرم خود اعتراف و در ادامه به 7 فقره سرقت منزل و تلفن همراه اعتراف کرد.
رئیس پلیس آگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: پلیس با مجرمان، هنجارشکنان و مخلان آسایش و آرامش مردم برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت و این امر سرلوحه کار ماموران پرتلاش نیروی انتظامی است.
captcha