کد خبر: 3643177
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶

برپایی جشنواره «شب‌های فرهنگی سیستان‌وبلوچستان» در برج میلاد

گروه فرهنگی: جشنواره «شب‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان» از شب گذشته، یکشنبه 26 شهریورماه در برج میلاد تهران آغاز به‌کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، جشنواره «شب‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان» از شب گذشته، یکشنبه 26 شهریورماه در برج میلاد تهران آغاز به‌کار کرد.
کامبیز مشتاق گوهری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در این خصوص بیان کرد: هدف اصلی از برگزارى این جشنواره، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان و همچنین تغییر نگرش مردم و مسئولین نسبت به این استان است.
وی اظهار کرد: این جشنواره که با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار می‌شود، می‌تواند ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی، دینی، سیاسی، جغرافیایی، مردم شناسی، تاریخی و گردشگری سیستان و بلوچستان را به هموطنان ما معرفی کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: حضور استاد شیر‌محمد اسپندار (از نوازندگان مطرح ساز دونلی در ایران و جهان) و اجرای‌ موسیقی بومی و آیینی، رقص محلی، برپایی غرفه‌های صنایع دستی سکه دوزی، سوزن دوزی، خامه دوزی، تراش سنگ، حصیر بافی، سفال کلپورگان، چرم، گلیم بافی و ارائه غذاهای محلی استان از جمله بخش‌های این جشنواره است.
جشنواره «شب‌های فرهنگی سیستان‌وبلوچستان» ۲۶ و ۲۷ شهریورماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.
captcha