به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآنی(ایکنا) از یزد، طی مراسمی با حضور آیتالله ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد و جمعی از مسئولان استان از برگزیدگان نخستین سوگواره شعر و نوحه سفینه در یزد تجلیل شد.
در این مراسم از حجت الاسلام حاج شیخ حسین صالح نسب پیشکسوت شعر و نوحه آیینی و سراینده دیوان صالح یزدی با اهدای لوح تقدیر و هدیه فرهنگی تقدیر به عمل آمد، در بخش پیشکسوت نوحه سرا هم از حاج رضا کمالی از اردکان تقدیر شد.
مهدی بهشتی، جمال مفیدیان، سیدمحمد پزشکی، احمد مضطر زاده و احمد ذاکری هم در این سوگواره به عنوان نفرات شایسته تقدیر در بخش نوحه با اهدای تندیس و لوح تقدیر مورد تجلیل قرار گرفتند.
در بخش نوحه، به تشخیص هیئت داوران تنها یک شعر به عنوان برگزیده مورد تجلیل قرار گرفت که توسط سیدعلی میری سروده شده بود.
قسمت دوم تقدیر از برگزیدگان این جشنواره با تجلیل از اکبر علی بیکی شاعر و پیشکسوت و دبیر ادبیات یزد آغاز شد، وی در این سوگواره به عنوان شاعر پیشکسوت مورد تجلیل قرار گرفت.
بخش شعر این سوگواره هم به مانند بخش نوحه 5 نفر شایسته تقدیر داشت و از محمد مروستی زاده، طاهره نوری، زهرا غلامزاده، پریسا بهاری و زهرا خوشنواز تجلیل به عمل آمد.
در بخش شعر هیئت داوران سکینه سلمانی نژاد، قاسم اردکانی، فریبا قیومی زاده، فرزانه سعادتمند و فائزه زرافشان را به عنوان نفرات برتر معرفی کرده و مورد تجلیل قرار گرفتند.