کد خبر: 3643626
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۸

هزینه بیش از یک میلیارد ریال برای ساخت سینمای بیجار

گروه فرهنگی: فرماندار بیجار با تاکید بر این مهم که حوزه هنری باید در رشد شکوفایی استعدادهای این شهرستان تلاش کند، گفت: برای ساخت این سینما بیش از یک میلیارد تومان هزینه شده است و این سینما نتیجه همدلی مسئولین استانی و شهرستانی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، بیژن زندیه، فرماندار بیجار امروز، 27 شهریورماه در مراسم افتتاحیه سینما آزادی بیجار اظهار کرد: امروز خوشحالیم که این سینما در شهرستان بیجار آغاز به کار کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه شهرستان بیجار پتانسیل هنری زیادی دارد در این شهرستان حوزه هنری تاسیس شده است امید است با این حرکت فرهنگی رشد توسعه در این شهرستان سریعتر انجام شود.

فرماندار بیجار با اشاره به اینکه وجود حوزه هنری برای شهرستان لازم بود، بیان کرد: شهرستان بیجار از دیرباز تا کنون مهد فرهنگ و تمدن بوده است و بزرگان زیادی را تحویل جامعه هنری کشور داده است.

وی با تاکید بر این مهم که حوزه هنری باید در رشد شکوفایی استعدادهای این شهرستان تلاش کند، گفت: برای ساخت این سینما بیش از یک میلیارد تومان هزینه شده است و این سینما نتیجه همدلی مسئولین استانی و شهرستانی است.

زندیه در پایان خاطرنشان کرد: جای خالی سینما در این شهرستان حس می‌شد که امیدواریم خانواده‌های بیجاری استقبال خوبی از این سینما داشته باشند.

در ادامه محمد حمزه‌ای زاده رئیس سازمان توسعه سینمایی حوزه هنری کشور گفت: این سالن با همکاری افرادی ساخته شده است که دغدغه فرهنگ داشته‌اند.

وی یادآور شد: سینما محیط خوبی برای جوانان است و با بودن آن دیگر خانواده‌ها از اینکه جوانان در کجا وقت خود را سپری می کنند نگران نیستند.

captcha