کد خبر: 3643639
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۲
رزم‌حسینی:

فلسفه عاشورا آزادگی و مبارزه با ظلم است

گروه اجتماعی: استاندار کرمان گفت: فلسفه عاشورا را آزادگی و مبارزه با ظلم عنوان کرد و گفت: نهضت سرخ کربلا مکان، نژاد و قوم نمی‌شناسد و راه امام حسین(ع) را خیلی از آزادگان و کسانی که طالب مبارزه با ظلم بودند، ادامه می‌دهند و این انقلاب ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، علیرضا رزم‌حسینی، استاندار کرمان دیروز دوشنبه، 27 شهریور در بیست و هشتمین گردهمایی هیأت‌های مذهبی استان کرمان در سیرجان فلسفه عاشورا را آزادگی و مبارزه با ظلم عنوان کرد و گفت: نهضت سرخ کربلا مکان، نژاد و قوم نمی‌شناسد و راه امام حسین(ع) را خیلی از آزادگان و کسانی که طالب مبارزه با ظلم بودند، ادامه می‌دهند و این انقلاب ادامه دارد.
وی مبارزه با جهل و فقر را از پیام‌های نهضت عاشورا دانست و عزتمندی نظام اسلامی را ناشی از الگو گرفتن از مکتب عاشورا عنوان کرد و افزود: سربازان ما با الهام از این مکتب امنیت را در منطقه ایجاد کردند، امنیت پایدار برای کشور ما در سایه انقلاب است که ملت ما با پیروی از حضرتش داشتند و دارند.
استاندار کرمان هوشیاری و کنجکاوی همه مردم و اعضای هیأت‌ها را در تامین امنیت مؤثر خواند و گفت: امروز خودمان مواظب حرکات نابخردان و دشمنان انقلاب و منافقان در جامعه باشیم تا در هر نقطه‌ای امنیت پایدار بماند، گرچه نیروهای مقتدر امنیتی ما هستند، اما مردم باید چشم و گوش بینا و شنوا برای امنیت داشته باشند.
رزم‌حسینی از هیأت‌های مذهبی هم خواست در عزاداری‌ها رعایت حال همسایگان و بیماران را داشته باشند و مزاحمت در رفتارها و صدای بلندگوها نباشد و حتی در نظافت محل استقرار و هیأت خود توجه کنند و بدانند که هیچ حرکتی را علیه خواسته امام حسین(ع) نداشته‌اند.
captcha