کد خبر: 3644132
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۹
محسن‌بیگی اعلام کرد:

تحصیل 27 دانش‌آموز اتباع خارجی در مدارس کرمان

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: در حال حاضر 27 هزار دانش‌آموز از اتباع خارجی در مدارس استان کرمان مشغول به تحصیل هستند که این امر براساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر فراهم بودن امکان تحصیل برای همه افراد انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، محمد محسن‌بیگی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان دیروز سه‌شنبه، 28 شهریور از احتمال ثبت‌نام 580 هزار دانش‌آموز کرمانی در سال تحصیلی 97-96 خبر داد و گفت: 45 هزار نفر نیروی انسانی امر تعلیم و تربیت این تعداد دانش‌آموز را در استان کرمان به عهده دارند.
وی با اشاره به اشتغال 2 هزار و 800 دانشجو معلم در استان کرمان افزود: 4 هزار و 700 مدرسه دولتی و 2 هزار مدرسه غیردولتی از پیش‌دبستانی تا مقطع پیش‌دانشگاهی در استان کرمان وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه در بخش ابتدایی، دسترسی به آموزش در استان کرمان نزدیک به 100 درصد است، عنوان کرد: بازمانده از تحصیل واقعی ما نیز نزدیک به صفر است.
محسن‌بیگی همچنین به فعالیت 243 مدرسه مقطع متوسطه برای زیر پنج نفر دانش‌آموز در سال قبل اشاره‌ و تصریح کرد: نرخ گذر از دوره ابتدایی به متوسطه در آموزش و پرورش استان کرمان 98.6 درصد است و رشد بیش از دو درصدی را نشان می‌دهد.
وی بیان کرد: برای کمک به امر آموزش در مقطع متوسطه، 240 مدرسه شبانه‌روزی در استان کرمان وجود دارد و در راستای فعالیت‌های کیفیت‌بخشی، یک هزار و 300 نفر از تکرار پایه ابتدایی ما کم شده است.
محسن‌بیگی گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود که 60 هزار نفر ورودی جدید پایه اول ابتدایی در استان کرمان داشته باشیم که روز چهارشنبه 29 شهریور ماه جشن شکوفه‌ها برای آنها برگزار می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، دلیل تعداد بالای دانش‌آموزان در هر کلاس‌ درس را کمبود فضای فیزیکی به ویژه در دوره ابتدایی دانست و ادامه داد: به ناچار باید ظرفیت کلاس‌ها را بالا ببریم، اما به لحاظ نیروی انسانی با مشکل مواجه نیستیم.
وی افزود: ظرفیت بالا در کلاس درس موجب کاهش کیفیت می‌شود، اما یکی از راهکارهای آن دو شیفته کردن مدارس است که امسال مجبور شدیم، 20 مدرسه در شهر کرمان را به منظور کاهش جمعیت دانش‌آموز در کلاس و توجه به کیفیت آموزشی، دو شیفته کنیم.
محسن‌بیگی اظهارکرد: در حال حاضر 27 هزار دانش‌آموز از اتباع خارجی در مدارس استان کرمان مشغول به تحصیل هستند که این امر براساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر فراهم بودن امکان تحصیل برای همه افراد انجام شده است.
وی ادامه داد: از ظرفیت کمیساریای عالی در راستای ارائه امکانات به اتباع خارجی استفاده کرده و طی سه سال گذشته، پنج مدرسه در زنگی‌‌آباد، کاظم‌آباد، رفسنجان و زرند احداث شده است.
محسن‌بیگی بیان کرد: دولت مبلغی را به عنوان عوارض از اتباع خارجی دریافت می‌کند، اما آموزش و پرورش هیچ سهمی از این میزان ندارد که این موضوع را مطرح کردیم و پیگیر دریافت هزینه هستیم.
منبع: آموزش و پرورش استان کرمان
captcha