کد خبر: 3645092
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۳

جبهه مقاومت مرهون تربیت‌یافتگان مکتب زینب (س) است

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی سپاه قدس گیلان در نشست کتابخوان گفت: جبهه مقاومت مرهون تربیت‌یافتگان مکتب زینب (س) است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی گیلان، کامیار مهدی پور، معاون فرهنگی سپاه قدس گیلان دیروز در نشست کتابخوان با معرفی کتاب «خداحافظ سالار» از زبان همسر شهید حاج حسین همدانی در وصف این شهید والامقام گفت: همسر شهید همدانی بیانگر زنان باصلابتی است که در مکتب اسلام آموزش‌دیده و درراه سرافرازی اسلام عزیز، صبر و استقامت خود را به رخ جهانیان کشیده‌اند.

مهدی پور با بیان اینکه نهادینه‌سازی فرهنگ دفاع مقدس برای جوانانی که شاهد جنگ تحمیلی نبوده‌اند بسیار بااهمیت است گفت: ترویج کتاب‌خوانی، یکی از حرکات خوب  فرهنگی است که بااهمیت دادن به آن می‌توان منتظر نتایج خوب آن درجامعه ماند.

معاون فرهنگی سپاه قدس گیلان بابیان اینکه غرب هرلحظه در حال پرورش و ساخت قهرمانان خیالی برای مشغول کردن کاذب ذهن جوانان می‌باشد گفت: آن‌ها چون می‌دانند مدیرت آینده جهانی در معارف مهدوی با 313 یار رقم  خواهد خورد، با برپایی اتاق فکرهایی در این محور، درصدد تغییر تفکر شیعی در جهان می‌باشند.

مهدی پور بابیان اینکه در کشور ما قهرمانانی داریم که هرکدام مدال و افتخاری بی‌بدیل هستند، گفت:  باید برای پایدار ماندن یک انقلاب در نسل‌های متوالی به تربیت کادر و انسان‌هایی انقلابی پرداخت.

معاون فرهنگی سپاه قدس گیلان کتاب «خداحافظ سالار» از زبان همسر شهید حاج حسین همدانی در وصف این شهید والامقام را معرفی کرد و  بابیان اینکه  استواری جبهه مقاومت، مرهون مجاهدت‌های، زنان و مادرانی است که در مکتب زینب (س) تربیت‌یافته‌اند، خاطرنشان کرد: اگر ما عزتی در دنیاداریم، ماحصل ارتباط الهی می‌باشد.

 

 

 

 

captcha