کد خبر: 3645283
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۱

نیاز فوری به بالگرد برای اطفای حریق در جنگل‌های کهگیلویه

گروه اجتماعی: رئیس اداره منابع طبیعی کهگیلویه گفت: اختصاص بالگرد اطفای حریق برای مهار آتش‌سوزی‌ها نیاز ضروری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از ایسنا، هدایت‌الله آویزش، رئیس اداره منابع طبیعی کهگیلویه امروز، یکم مهرماه اظهار کرد: طی سال‌جاری بعد از برداشت محصول سه فقره آتش‌سوزی به صورت پسماند زراعتی در کهگیلویه داشتیم که متولی این آتش سوزی‌ها جهاد کشاورزی بوده و منابع طبیعی همکاری زیادی در مهار آنها داشت.
وی سهل انگاری جهاد کشاورزی در خصوص این آتش سوزی‌ها را یادآور شد و بیان کرد: چندین جلسه از جهاد کشاورزی خواستیم که کلاس‌های آموزشی برای کشاورزان و حتی باغبان‌ها و کسانی که با آتش زدن منجر به چنین خساراتی می‌شوند برگزار کنند اما متاسفانه جهاد کشاورزی هیچ‌گونه همکاری در این خصوص ندارد.
رئیس اداره منابع طبیعی کهگیلویه آتش سوزی‌های مرتعی را دو مورد در قلعه رئیسی و درغک عنوان و تصریح کرد: در این خصوص کمترین آتش سوزی را نسبت به شهرستان‌های هشت گانه داشتیم.
آویزش میزان خسارت وارده این آتش سوزی‌ها را بیش از چهار میلیون تومان عنوان و اظهار کرد: 70 درصد آتش سوزی‌ها مرتعی و 30 درصد جنگل بوده است.
وی علت آتش سوزی‌ها را عوامل طبیعی و غیر طبیعی، سهل انگاری افراد گردشگر، افراد مغرض و دامداران عنوان کرد.
رئیس اداره منابع طبیعی کهگیلویه با بیان اینکه اکثر آتش سوزی‌ها در مناطق صعب‌العبور هستند داشتن یک بالگرد را نیاز ضروری خواند و خاطرنشان کرد: طی چند سال اخیر در تمام جلسات این نیاز را مطرح کردیم اما متاسفانه تاکنون توجهی نشده است.
آویزش از همکاری سپاه، بسیج، هلال احمر و حوزه حوادث فرمانداری که با منابع طبیعی جهت مهار آتش سوزی‌ها نقش داشتند، تقدیر و تشکر کرد.
وی جایگاه اطفای حریق را از دیگر ضروریات منابع طبیعی دانست و با بیان اینکه سه هکتار زمین برای آن مشخص شده است، افزود: متاسفانه تاکنون هیچ‌گونه اعتباری مبنی بر ساخت این جایگاه اختصاص داده نشده است.
captcha