کد خبر: 3645315
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶

مانور اربعین جواب محکمی به یاوه‌گویی ترامپ است

گروه سیاسی: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بیان کرد: مانور عظیم مسلمانان در اربعین حسینی جواب محکمی به یاوه‌گویی‌هایی اخیر ترامپ و رژیم صهیونیستی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، شکر الله حسن بیگی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، در سومین جلسه ستاد اربعین استان که امروز، شنبه اول مهرماه در سالن جلسات استانداری برگزار شد گفت: مراسم اربعین حسینی علاوه بر اهمیت برگزاری آن در متون دینی، از لحاظ سیاسی و دیپلماتیک اهمیت ویژه‌ای دارد.
وی ادامه داد: در واقع مانور عظیم مسلمانان و شیعیان در این روز جواب محکمی به یاوه گویی‌هایی اخیر ترامپ و رژیم صهیونیستی است این فرد به همراه متحدش بارها به مسلمانان توهین کرده و حتی اخیراً در سخنرانی سازمان ملل برای ایران خط و نشان کشید که خوشبختانه رئیس جمهور به یاوه گویی این فرد جواب مناسبی داد.
حسن‌بیگی بیان کرد: اگر بخواهیم محبوبیت آمریکا را در جمع اعضای سازمان ملل نسبت به 4 سال قبل بسنجیم درخواهیم یافت که  ترامپ نه تنها در این سازمان بلکه در بین خود آمریکایی‌ها هم هیچ محبوبیتی ندارد.
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با بیان اینکه استاندار مرکزی تاکید ویژه‌ای بر مشارکت تمام دستگاه‌ها با ستاد اربعین استان دارد، گفت: بطور جد در شهرستان‌ها ستاد فرعی تشکیل و سعی شود نقاط ضعف سال گذشته شناسایی  و به بهترین شکل ممکن امسال خدمت رسانی به زائرین اربعین صورت گیرد.
captcha