کد خبر: 3645321
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۷

زنگ نماز در مدارس تبریز نواخته شد

گروه اجتماعی: همزمان با شروع سال تحصیلی جدید، زنگ نماز در مدارس آذربایجان‌شرقی به صدا در آمد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، زنگ نماز با هدف نهادینه شدن فرهنگ نمازخوانی در بین دانش آموزان امروز همزمان در 5 هزار و 200 مدرسه استان آذربایجان‌شرقی نواخته شد.
حجت‌الاسلام علی توکلی، رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در استان، در مراسم زنگ نماز مدارس در مدرسه عفتیه تبریز با اشاره به تقارن سال تحصیلی با عزای حسینی و هفته دفاع مقدس اظهار کرد: خداوند در ابلاغ بعثت ابتدا تزکیه و سپس تعلیم را بیان کرده‌اند که باید هر دو برای دانش‌آموزان در اولویت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه دانش‌آموزان باید در سنگر مدارس از امر تعلیم و تزکیه نفس بهره‌مند باشد، گفت: اهمیت نماز بسیار ویژه است زیرا بهترین و با فضیلت‌ترین اعمال از نظر خداوند، اقامه نماز است که در اول وقت باشد و اعمال دیگر نیکی به پدر و مادر و جهاد است.
رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه سیدالشهدا(ع) در عاشورا پیام اهمیت نماز را به نمایش گذاشته است، ادامه داد: امام حسین(ع) در وسط میدان نبرد اقامه نماز کردند که این نشان می‌دهد جایگاه نماز از چه اهمیتی برخوردار است.
وی ابراز کرد: باید از ابتدای این سال تحصیلی با اهتمام ویژه نماز اول وقت اقامه کنیم تا مشمول بهترین‌های دنیوی و اُخروی شویم.
طاهر علمی، معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی، نیز در انی مراسم، گفت: مهم ترین پیام عاشورا زنده نگه داشتن فرهنگ نماز است چرا که اگر اقامه نماز با آگاهی باشد، ما را به رستگاری دنیا و آ خرت می رساند.
وی، افزود: ترویج نماز و انس با قرآن در میان نوجوانان و جوانان از اهداف عالیه آ موزش و پرورش است و اگر سبک زندگی ائمه و معصومین را نهادینه کنیم ، از مشکلات اجتماعی پیشگیری میشود.
به گفته وی، در طول 4 سال اخیر بیش از 100 باب نمازخانه در مدارس استان افتتاح شده و در سال تحصیلی جدید هم 40 باب نمازخانه به این تعداد افزوده شده است.
captcha