کد خبر: 3645664
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷

برگزاری مراسم سوگواری شب‌های بین الحرمین در اهواز

گروه فرهنگی: مراسم سوگواری شبهای بین الحرمین به مدت 9 شب با اجرای تعزیه و مداحی و مرثیه سرایی در بلوار ساحلی کیانپارس در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری اهواز، شب گذشته 1 مهرماه اولین شب از مراسم سوگواری یادمان شب‌های بین الحرمین در بلوار ساحلی کیانپارس، جنب کتابخانه مرکزی خوزستان برگزار شد.

در این مراسم عزاداری که به مناسبت دهه اول ماه محرم برگزار می‌شود، تعزیه «مسلم بن عقیل» از سوی گروه نمایش زهور به کارگردانی سیدصادق فاضلی به اجرا در آمد. مرثیه سرایی حاج احمد طرفی نیز بخش دیگری از این مراسم بود.

گفتنی است، این مراسم معنوی تا شب شام غریبان ادامه خواهد داشت.

مراسم سوگواری یادمان شب‌های بین الحرمین برای نهمین سال است با حضور هزاران نفر از شهروندان اهوازی و مهمانانی از سایر شهرها برگزار می‌شود.

captcha