کد خبر: 3646662
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۹

نمایش‌های خوزستانی راهیافته به همایش «عاشورا تا اربعین»

گروه فرهنگی: پنج نمایش از استان خوزستان به همایش «عاشورا تا اربعین» راه پیدا کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی تئاتر خوزستان، محمود فرهنگ مسئول کانون تئاتر دینی اداره کل هنرهای نمایشی درباره آثاری که امسال در همایش «عاشورا تا اربعین» به اجرا درمی‌آید، عنوان کرد: آثار صحنه‌ای همایش به‌جز چند مورد اغلب تولید جدید هستند. آثار امسال در دو بخش است. بخش اول آثاری است که سال گذشته تولیدشده و امسال به صحنه می‌رود و بخش دیگر آثاری است که امسال تولید شده‌اند.

مسئول تئاتر دینی افزود: فهرست اعلام‌شده توسط یک هیئت سه‌نفره از میان آثار متقاضی انتخاب‌شده است. آثار صحنه‌ای از عاشورا تا اربعین بین 10 تا 15 اجرا و آثار میدانی 5 اجرا خواهند داشت.

فرهنگ درباره زمان اجرای این آثار نیز گفت: این همایش در واقع هشتمین سال برگزاری خود را تجربه می‌کند که پنج دوره آن با عنوان «صاحب دلان» برگزار شد. در این دوره دو اثر در تهران و یک اثر در اصفهان که سالیان زیادی است در این ایام به صحنه رفته با آغاز محرم به صحنه می‌روند اما عموم اجراها از 20 محرم تا پایان صفر به صحنه خواهند رفت.

این فعال تئاتر دینی در خاتمه گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا 10 مهرماه فهرست نهایی آثار پذیرفته‌شده و جدول اجراهای آن مشخص و اعلام خواهد شد.

گفتنی است، از  استان خوزستان نمایش «پشت پرچین رویا پرواز دارند» به کارگردانی معصومه عموری(اهواز)، نمایش «بیداری در خواب هزاره من» به کارگردانی مصطفی بوعذار (اهواز)، نمایش «هنگامه ای که آسمان شکافت» به کارگردانی حسین کارگر (ماهشهر)، نمایش «شب سیزدهم» به کارگردانی علی غلامی(آبادان) و نمایش «رهسپار خیمه‌ها» به کارگردانی مصطفی بوعذار (اهواز) در این همایش حضور دارند.

captcha