کد خبر: 3648382
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴

اجرای نمایش «لحظه‌های بی‌قرار» در دورود

کانون خبرنگاران نبأ: آیین شام غریبان فرزندان امام حسین(ع) شب گذشته، 9 مهرماه با حضور عزاداران حسینی در دورود برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، دوستداران اهل بیت(ع) با حضور در این مراسم در غم سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و یاران باوفایش و به اسارت بردن فرزندان آن امام همام به سوگ نشستند.
حجت‌اله خادم‌فرد، مسئول تنظیم و هماهنگی این برنامه در مورد نمایش «لحظه‌های بی‌قرار»، اظهار کرد: هنر نمایش مذهبی تأثیر بسیار خوبی بر آشنایی مردم با واقعه جانسوز عاشورا دارد. شب‌های بی قرار براساس نمايش خورشيد كاروان نوشته شده و وقايع پس از حادثه كربلا را به تصوير كشيده و مصائب خاندان اهل بيت(ع) را بازگو می‌كند.
وی ادامه داد: وقایعی که بعد از شهادت امام حسین(ع) از کربلا تا مدینه برای اهل‌ بیت(ع) اتفاق افتاد خیلی بیشتر از آن است که بتوان به‌طور مختصر بیان کرد و در این نمایش سعی شده است مخاطب بتواند به‌خوبی با این وقایع ارتباط ایجاد کند.
حسین مریدی
captcha